Ultima actualizare: azi, 22:07

 

Locale

FOTO. Daiana Vancsa – sătmăreanca de aur! Triplă campioană europeană

Cea mai bună sportivă a județului la sporturile neolimpice își demonstrează din nou valoarea: Daiana Vancsa a cucerit trei medalii de aur la Campionatul European organizată sub egida World Union of Karate-Do Federations (WUKF).

A 12-a ediție al Europenelor a fost organizată în zilele trecute în Florența, Italia, unde au participat 1852 de sportivi din 21 de țări, care au concurat la următoarele categorii: copii, cadeți, juniori, seniori, veterani și persoane cu dizabilități.

Sportiva Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Daiana Vancsa, componentă a lotului național, s-a întors cu patru medalii, toate la senioare. A devenit campioană la proba kumite shobu sanbon, individual, categoria open, și a mai cucerit două medalii de aur la concursuri pe echipe: kumite echipe sanbon, kumite echipe sanbon rotativ.

La individual, în proba kumite shobu sanbon, categoria -55 kg a terminat pe locul doi, cucerind medalia de argint.

Și la această ediție, numeroasele ore petrecute la antrenamente și stagii, dăruirea și perseverența au dat roade” – a declarant antrenorii Florin Curileac și Florin Mihali.

Daiana Vancsa a mai cucerit în acest an două medalii de argint și două de bronz la Campionatul Mondial WUKF organizat în vară în Statele Unite ale Americii.

Sursa: CSM Olimpia Satu Mare

Un comentariu

  1. bigbrother Răspunde

    Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.