Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Noii polițiști din Satu Mare, învățați ce e mita și cum să se protejeze

La data de 07.11.2022, Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Satu Mare, a organizat și desfășurat activități de instruire anticorupție cu personalul nou încadrat în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare. La activitățile desfășurate au participat 56 de agenți de poliție care au intrat de curând în rândurile poliției sătmărene, absolvenți ai instituțiilor de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, precum și prin încadrare din sursă externă.

În cadrul întâlnirilor, lucrătorii S.J.A. Satu Mare au prezentat aspecte privind identitatea instituțională a D.G.A., competențele D.G.A., infracţiunile de corupţie şi cele asimilate acestora, consecinţele şi costurile corupţiei, moduri de sesizare ale faptelor de corupție, implicit Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806, precum și cazuri de corupţie instrumentate de către Direcția Generală Anticorupție în care au fost implicați lucrători din cadrul Poliției Române.

Reamintim faptul că, pentru sesizări privind săvârșirea unor fapte de corupție de către angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, cetățenii pot apela Call center anticorupție 0800.806.806 a Direcției Generale Anticorupție, apel gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă.

De asemenea, cetățenii pot face sesizări din domeniul de competență al D.G.A. la adresa de e-mail [email protected], telefonic la 0261/705.370 sau direct la sediul Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare, din municipiul Satu Mare, strada Bujorului, nr.26.

 

6 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Pana acum nu au stiut? Ce au invatat pana acum?

    • Unu Răspunde

      Ăștia sunt cei încadrați recent prostule de H@R, habar nu ai deloc de ceea ce scrii și numai prostii vorbești și scrii peste tot. Dispari handi !

      • H&R Răspunde

        @ Unu prost dar rau, “absolvenți ai instituțiilor de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”.

        • H&R Răspunde

          @Unu, stai ca esti politist si nu pricepi, eu cer scuze! Voi stiti sa numarati pana la 45… de anisori, dupa aia pensie din ala speciala, ca v-ati epuizat.

          • Satmareanca

            Du-te H@R că puți dracului de prost ce ești, pierde vară cr ești, valea de p-aciea !

  2. xpert86 Răspunde

    Sunt curios cati dintre acesti politisti vor prinde pensia??!!!😅😅😂😂Probabil doar cei pilosi care vor prinde posturi caldute, in rest se vor lămuri cei care nu au pile cu e viata in politia romana in calitate de sclavi pe salarii derizorii!!!!!🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.