Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Permise de conducere, de vânzare în Satu Mare. Cont spart şi mesaje suspecte

Permise de conducere, de vânzare în Satu Mare. Un bărbat a început să posteze pe mai multe grupuri din Satu Mare şi alte oraşe că vinde permise de conducere. El se laudă că tot procesul durează maximum 7 zile.  În spatele contului s-ar afla un hacker.

Ce trebuie să ştiţi este că un astfel de permis este cât se poate de ilegal şi când veţi fi descoperiţi veţi primi o pedeapsă de închisoare. Sunt deja mai multe cazuri de condamnare în Satu Mare.

“Permis de conducere online de încredere şi rapid în 7 zile. Întregul proces de producţie şi livrare durează maximum 7 zile lucrătoare pentru a finaliza lucrarea şi a livra documentul la uşa dumneavoastră. Contactaţi privat pentru mai multe informaţii”, aşa sună mesajul postat.

Deocamdată nu se cunoaşte cine este în spatele acestui cont. Este sigur însă faptul că permisul de conducere, dacă se livrează unul, este cât se poate de fals.

Bărbatul în numele căruia se postează anunţul a precizat, pentru PortalSM, că i-a fost spart contul şi nu mai are acces la el.

„Cineva mi-a spart contul de Facebook. Nu mai am control pe contul respectiv de mai bine de un an. Mi-a trimis cineva ceva cu ceva postat despre mine, am dat click și am pierdut contul. Este ceva hacker în spate care vrea să îmi facă rău”, a spus bărbatul.

El şi-a făcut alt cont pe care îl foloseşte în prezent.

Aşadar, aveţi mare grijă pe ce linkuri daţi click!

 

3 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    În felul ăsta te aștepți în viitor la astfel de “tranzacții” cu neveste sau cine știe, copiiii? Oare vede asta cine ar trebui să vadă?

  2. Alex Răspunde

    Eu nu înțeleg o treabă dacă nu are acces la contul lui, fiind fără acces, cum a putut să răspundă de pe acel cont Portal-lului SM ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.