Ultima actualizare: azi, 22:15

Publicitate

FOTO. Sushi Bar, o prezență extraordinară! Capricci își trimite specialiștii la evenimentul tău

Restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare își trimite proprii specialiști în Sushi la evenimentul tău! SUSHI BAR este noua tendință în întreaga lume la nunți, botezuri, aniversări… etc., oamenii alegând, pe lângă tradiționalele și binecunoscutele preparate, și un bar japonez cu diverse tipuri fantastice de sushi.

Capricci este singurul restaurant din județul Satu Mare care prepară Sushi, având la bază specialiști pregătiți pentru a prepara un sushi cu gust și textură autentică 100%.

În ceea ce privește prezența faimosului preparat japonez la evenimentul tău, poți alege să comanzi platouri direct de la restaurant sau poți alege varianta spectaculoasă prin care specialiștii restaurantului se deplasează la evenimentul tău, gătind preparatul în fața invitaților, după preferințe.

Capricci, un restaurant îndrăzneț!

Sushi este o mâncare relativ nouă chiar și în Japonia, care a luat rapid amploare în întreaga lume, ajungând astfel una dintre cele mai căutate și bune mâncăruri din lume.

Prepararea lui necesită atenție maximă, produse proaspete și precizie, motiv pentru care nu oricine se încumetă să pregătească Sushi. Echipa Capricci a îndrăznit, iar succesul este unul excelent! Sătmărenii, și nu numai, aleg în fiecare zi să comande la restaurant, acasă sau la serviciu preparatul japonez care încântă papilele gustative.

Consultă meniul pe site-ul oficial al restaurantului: https://www.restaurantcapricci.ro/sushi/

Sushi este un preparat japonez servit cu orez oțetit sau acrit, combinat cu diverse alte ingrediente. Principalul ingredient al preparatului  este orezul combinat cu diferite alimente, gătite sau în stare crudă, cel mai adesea pește crud, cu alte ingrediente.

Contact:

Obține toate detaliile de care ai nevoie de la managerii restaurantului Capricci.

Telefon: 0770 533 993

Adresă: Str. Careiului, nr 17, în incinta Satu Mare Shopping City