Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Un sătmărean și-a parcat mașina și s-a trezit cu o ”surpriză” pe parbriz

Un sătmărean care a parcat neregulamentar în centrul municipiului Satu Mare s-a trezit cu o surpriză lipită pe parbrizul autoturismului.

Sătmăreanul a atras furia unei persoane , care i-a adresat un mesaj special pe parbriz: ,,Parchează ca lumea că de nu îți zgârii mașina, este mesajul lăsat în geamul mașinii”.

Mai mult, șoferul s-a ales și cu o amendă în parbriz.

7 comentarii

  1. S Răspunde

    Nu-i zgaria masina ca-i caz penal, mai bine dezumfle-i rotile

  2. Tolo Răspunde

    Foarte interesant articol. Va sesizează lumea cu chestii serioase, care afectează mii de oameni și nici o vorbă. Cum parchează unul pe dos, cum faceți ditamai știrea… Frumoasă etică profesională 👍

    • Statistic Răspunde

      Le-a scazut traficul pe site fata de luna trecuta cu 35%. Asta de la o luna la alta. Comparand cu cateva luni in urma, sunt la pamant. Publica tot felul de articole de cacao, pe care nu le citeste nimeni. Daca nu ar avea sectiunea de comentarii, nu ar mai intra nimeni pe site. In ritmul asta, se indreapta catre faliment. Traiesc din reclamele de pe site, daca nu mai au trafic, nu mai primesc bani. Oricum e o mizerie de site cu oligofreni pe post de “jurnalisti”

  3. c-block Răspunde

    Citind bilețelul cu pricina nu reușesc să mă decid care este mai bou, cel care a parcat anapoda sau autorul bilețelului. Eu i-aș lega și le-aș da drumul la amândoi în jos pe Someș.

  4. FARCAU Răspunde

    ajunge daca arunci 200 ml de diluant pe masina

  5. Suciu Răspunde

    De ce sunteți anapoda căci toți parcați neregulamentar la un moment dat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.