Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Satu Mare a sărbătorit 25 de ani de existenţă

Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” Satu Mare a sărbătorit 25 de ani de existenţă. În cursul zilei de azi, 24 noiembrie, în clădirea Prefecturii Satu Mare a avut loc evenimentul “Economie, Istorie și Societate”, în cadrul căruia filiala Universității de Vest Vasile Goldiș Satu Mare marcat împlinirea a 25 de ani de la înfiinţare.

La eveniment au fost prezenti și reprezentanți ai universităților din străinătate care colaborează cu filiala din Satu Mare, reprezentanţii administraţiei publice locale, oameni de cultură şi oameni politici.

“Ați făcut din filiala din Satu Mare a universității “Vasile Goldiș” Arad un briliant al coroanei universității noastre, motiv pentru care în nume personal şi în umele colegilor mei aş vra să vă spun mulţumesc!”, a spus Adina Cotoraci, rectorul Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad.

“Noi sperăm că ceea ce am reuşit în aceşti 25 de ani a avut un impact asupra comunităţii sătmărene, a adus plus valoare, prin absolvenţii noştri, cadrele didactice pe care le-am crescut în filiala noastră, dar şi prin acţiunile de cercetare, de voluntariat şi cele culturale pe care le-am întreprins dealungul exinstenţei noastre”, a spus directorul filialei din Satu Mare, Vasile Lazăr.

Evenimentul ştiințific “Economie, istorie și societate” vrea să marcheze atât lecțiile trecutului, înțelegerea prezentului și pregătirea viitorului. În cadrul acestuia sunt înscrise peste 100 de lucrări care prezintă legătură dintre, economie, istorie și societate.

Autorii lucrărilor sunt cercetători din cadrul Academiei românie – Institutul național de cercetării economice “Costin C Kirițescu”, Institutul de prognoza Economică, cât și cadre didactice ale Universității de Vest “Vasile Goldiș” Arad, Academiei de Studii Economice București, Universității “Babeș Bolyai” Cluj Napoca, Universității de Vest din Timișoara, Universității Tehnice din Cluj Napoca, dar și doctoranzi ai Universității din Oradea.

 

6 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    Mulțumim acestei universități pentru faptul că a educat în calitate de absolvent pe sătmăreanul contemporan cel mai de seamă, Vasile Lup ! Cel care face mândră această instituție, prin recentul titlu cucerit, de cel mai bun Speaker motivațional al anului 2022 în Europa ! Filiala de la Satu Mare a universități ar trebui să se numească Vasile Lup.

  2. Sisi Răspunde

    Fabrica de diplome, nemeritate.

  3. profesor Răspunde

    FELICITĂRI ! ȘI MULT SUCCES ÎN CONTINUARE!

  4. Vasile Răspunde

    Bravo securiștilor.

  5. Vasile Răspunde

    Ați făcut o facultate beton 80% din polițiști, grefieri și angajații instituțiilor publice cu studii superioare sun produșii acestei fabrici de diplome false,și când spun false mă refer la faptul că acești absolvenți nu pot acoperii cu cunoștințe aceste diplome.Mai mut, foarte multi dintre ei au funcții de conducere care conduc după cum ia învățat niște securiști.Unii au ajuns magistrați.

  6. Valahu Răspunde

    Daca sar scula Goldis s-a vada pe ce cocina io pus numele ar muri din nou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.