Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

În sfârşit se asfaltează! Lucrările pe C.A. Rosetti, aproape de final

Lucrările pe C.A. Rosetti, aproape de final. După o invetiţie complexă care a durat câteva luni bune şi a costat circa 4 milioane de lei, lucrările de înlocuire a canalizării şi reasfaltare a străzii C.A. Rosetti sunt aproape gata.

Astăzi a fost turnat un strat de asfalt şi se estimează ca în câteva zile circulaţia să fie redeschisă traficului rutier.

Termenul de finalizare, potrivit contractului, este la finalul acestei luni.

Lucrările de pe str. C. A. Rosetti sunt complexe și dificile, fiind o investiție realizată de Primăria Municipiului Satu Mare și Apaserv Satu Mare în valoare de 4 milioane de lei. Se execută lucrări de reabilitare a canalului colector canalizare, dar și refacerea trotuarelor și carosabilului, într-o zonă în care nu s-a mai intervenit în ultimii 30 de ani. Conducerea Primăriei a cerut constructorului să lucreze în ritm susținut pentru a respecta termenul de finalizare: sfârșitul lunii noiembrie”, a precizat Primăria Satu Mare, recent, pe pagina de Facebook.

20 comentarii

  1. dr.Raed Răspunde

    sper ca se deschide si gura de metrou,sau terminalul de aeroport sau ce experimente au mai facut pe acolo timp de 6 luni!!!!!!

  2. Satmarean1 Răspunde

    👍

  3. Janika Răspunde

    Multumim D-lui Primar !!!

  4. urbanism Răspunde

    Cei care frecventează zona puteau vedea cu ochii lor și asta zi după zi în ce ritm alert se dormea în izmene sprijinindu-se pe lopeți o mână de oameni și nu mai mult. Acum să vedem cum vor aduce la nivel gurile de canal pentru că după experiențele de pe alte străzi nu prea le reușește, chiar deloc! Primele reparații capitale la stratul de uzură când le-ați “programat” stimabililor? În primăvară?

    • Florin Răspunde

      Eu am trecut pe acolo de multe ori pe jos, si din 10 muncitori, 1 dadea la lopata, ceilalti 9 stateau in cerc si depanau amintiri. Asa ca de ce va mirati ca a durat asa de “putin” lucrarea? Dar stati, ca din cate am observat vor sa prelungeasca lucrarea si dupa calea ferata, pana langa Supeco, asa ca inca vreo 6 luni precis mai dureaza, ca nah vine frigul si alea alea…. (Facepalm)

  5. Sătmărean Răspunde

    Sper să aibă cădere apa la canalizare și să fie ok, altfel va fi jale !!!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mai ales pe strada asta care este și va fi intens circulată! Că nici pe Goga nu au nimerit gurile de canal exact unde trebuia, adică între cele două biserici la parc! Sunt niște băltoace acolo de toată frumusețea! Și atunci ce am făcut?

      • Ionel Răspunde

        Mult mai pierzi timpul pe internet :)))

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Oricum lucrez online. Așa că slabe șanse să scapi de mine. Dar ce am zis adineaori se vede cu ochiul liber chiar după o ploaie mică. Am și zis unde trebuia dar ca să vezi replica a fost “așa este proiectul”. Mi-e frică ce va ieși de pe urma acestei lucrări pe Rosetti pentru că cel mai important dintre toate era reabilitarea canalizării ca să se poată evacua pluvialul la o ploaie mare și să nu mai fie pasajul de la Supeco inundat. Pe Goga s-a lucrat 1,5 ani și a ieșit varză. Cam asta este calitatea muncii la noi și din păcate câtă vreme se recepționează nu avem șanse la mai bine. Degeaba se lucrează și se investește dacă calitatea lasă de dorit și se acceptă asta.
          Sper că nu te-am reținut din muncă ta importantă și prețioasă.

          • unubun

            Nici nu nu prea ai nu stiu ce munca pretioasa:)) Se vede ca esti o Pizda, care doar pierde vremea pe internet, in special daca ai timp sa mai scrii si cu diacritice!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Total pe lângă. Dacă ești obsedat de persoana mea și începi să postezi sub diverse pseudonime îți sugerez să-ți reiei medicația de care se pare că ai sărit de o vreme. Că din ce se pare ai mare nevoie.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Și dacă scriu cu diacritice este mare scofală la tine? Măi să fie! Aia la tine intră pe hard că dacă scriu text în limba română paralel cu pseudoconversația asta nereușită atunci automat calculatorul este setat pe caractere românești? La tine asta este ceva extraordinar? Probabil. Săracule.

  6. Stelu Răspunde

    Sa faci 500 metri de canal in 6 luni este o mare performanta! Daca lucrai cu lingurita probabil ca o terminai mai repede. In timpul asta cred ca se putea construi un tronson de metrou, dar asa e cand lucrezi cu firme de garaj care vin cu mana in jeb dupa ce capata o lucrare si apoi dumnezeu cu mila!

  7. Adi Răspunde

    În timpul ăsta ar fi putut face o juma de variantă.

  8. unubun Răspunde

    Anunțați poștașul că nu mi-a adus socialul! O să-mi taie netul și nu voi putea să mai scriu tâmpenii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.