Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Investiții de zeci de milioane de lei la Carei. Bază sportivă + o creșă ultramodernă

În primăvară, în Carei vor începe lucrările la alte două investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții (CNI). Este vorba despre construcția unei baze sportive și a unei creșe, ambele amplasate pe strada Tireamului.

Primarul Careiului, Eugen Kovacs, s-a întâlnit la sediul Ministerului Dezvoltării cu ministrul Cseke Attila, cu care a discutat despre investițiile finanțate de minister aflate în derulare în Carei, dar și despre altele de perspectivă. Primarul Eugen Kovacs s-a întâlnit și cu directorul CNI, Manuela Pătrășcoiu.

,,Doamna director Pătrășcoiu a anunțat că lucrările la două investiții finanțate de Compania Națională de Investiții în Carei vor fi demarate în primăvară. A fost lansată procedura de achiziție pentru construcția bazei sportive de pe strada Tireamului, în valoarea de 10,5 milioane lei, fiind înregistrate nouă oferte. De asemenea, a fost lansată procedura de achiziție pentru construcția viitoarei creșe de pe strada Tireamului, o investiție în valoare de 12,25 milioane lei. După atribuire, lucrările de construcție vor fi demarate primăvara viitoare”, a declarat primarul Eugen Kovacs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.