Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

Mama ce s-a aruncat de pe pod a lăsat multă durere în urmă. Copil de 2 ani, rămas orfan

Tânăra mamă ce a decis să își pună capăt zilelor sărind de pe un pod dintr-o localitate din Austria era din Călinești-Oaș, județul Satu Mare. A. M. era căsătorită de 10 ani, iar în urmă cu doi ani a dat naștere unui băiețel, potrivit surselor PortalSM

A. M. a suferit un șoc atunci când mama ei a murit, anul trecut, neputând să treacă peste această suferință. La această durere i s-au adunat tinerei și alte probleme, decizând, astfel, să își ia viața. După multă suferință, tânăra a decis, marți, 15 noiembrie, să își pună capăt zilelor.

Tânăra s-a dus pe un pod din localitatea în care locuia și a sărit. La fața locului, s-au deplasat echipaje de prim-ajutor, însă tânăra nu a mai putut fi salvată, potrivit surselor PortalSM.

Oamenii știau despre suferința tinerei, însă nimeni nu s-a așteptat la acest gest din partea ei. A lăsat în urmă o familie îndurerată și un copilaș în vârstă de 2 ani.

Apropații spun că tânăra era o persoană linișită, bună și sensibilă. Familia, dar și locuitorii din Călinești-Oaș, deplâng trecerea în neființă a acesteia.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.