Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Mega proiectul Apaserv din județul Satu Mare, realizat în proporție de 30%

Mega proiectul Apaserv din județul Satu Mare, realizat în proporție de 30%. Apaserv Satu Mare a anunțat astăzi, 4 octombrie, stadiul proiectului destinat noilor investiții de apă și apă uzată din județ. 

În cadrul acestui proiect, pe raza județului Satu Mare, se vor realiza 16 stații de tratare a apei potabile, 166,5 km de conducte de aducțiune, 258,7 km de rețele de distribuție apă potabilă, 5 stații noi de epurare ape uzate, 448 km de rețele de canalizare și 132,7 km de colector/conductă de refulare ape uzate.

Acesta este cel mai mare proiect de infrastructură aflat în derulare în județul Satu Mare, în valoare de aproape 1,2 miliarde de lei.

În momentul de față, aproape 30% dintre lucrările pentru extinderea rețelei de apă și canalizare din județul Satu Mare au fost deja finalizate.

„Este foarte important ca în timpul derulării acestui mare proiect să avem grijă ca pe tronsoanele pe care se suprapun mai multe investiții publice, cum sunt drumurile deja modernizate sau care sunt în curs de execuție, să existe o bună coordonare între executanți, astfel încât rețeaua rutieră să nu fie afectată de aceste lucrări majore la rețeaua de utilități. Este o investiție extrem de importantă pentru aproape 70.000 de locuitori ai județului care vor beneficia de apă potabilă de foarte bună calitate și de un sistem de canalizare demn de secolul XXI”, a transmis Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Proiectul se va finaliza în decursul anului 2023.

1,2 miliarde de lei pentru pentru apa și canalizarea județului Satu Mare. Apaserv Satu Mare S.A derulează cel mai mare proiect de infrastructură din județul Satu Mare. Municipiul va beneficia de investiții de 70 milioane de lei. Se vor realiza 16 stații de tratare a apei potabile,166.5 km de conducte de aducțiune, 258.7 km de rețele de distribuție apă potabilă, 5 stații noi de epurare a apei uzate, 448 km de rețele de canalizare și 132.7 km de colector/conductă de refulare a apei uzate”, transmite primarul Kereskenyi Gabor.

 

13 comentarii

  1. Aalex Răspunde

    Balta Blonda partial e canalizat, nu uitati din plan, strazile laterale uitate, de la Dorobantilor ….

    • Francisc Răspunde

      Va rugam sa tineti cont si de strada Caprioarei,pentru ca si acolo locuiesc oameni.E vorba de partea de strada care continua de la asfalt spre Centura.Toate satele au apa si canalizare de la Apaserv,vrem si noi !!

  2. Glumetul Răspunde

    Megaproiect ar fi daca ar curge vin si bere pe diferite conducte, asa cum a scris intr-o carte Jules Verne….

  3. Nha Răspunde

    Megapretul apei!

  4. Sătmărean Răspunde

    Da, megaproiect scumpind în halul ăsta apa și canalizarea, foarte frumos din partea voastră UDMR, respectiv Leitner Ioan și Kereșkenyi Gabor, să vă fie rușine !!!

  5. @Bulshit Răspunde

    @Bulshit. asta numai after you.
    Tu bati pe oricare la capitolul asta! Pentru ca vezi, megaproiectele trebuie megacofinantate si cum toate sau scumpit trebuie scos de undeva megaparleala! Ca doar nu o sa dea afara pe careva lipitor de afise care nici el/ea nu stie pentru ce este platit/-a!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  6. HOȚII DRACULUI Răspunde

    O adunătură de politruci.🚾.curve 💅 si lipitori de afișe..🖕..e o asociație familială Apaserv ul ăsta..vezi sora lui Govor..Mirela..Director..🤮..curva lui Ceteras..soția lui Bor ..Gabor..🚾 urile adunate într-un singur loc..🖕..Consumatori plătesc pt tot..JIGODII..HOTI..PENALI..

  7. Bija Răspunde

    Mega, mega, mega proiectul hohohohoțititiei pe spinarea satmarenilor

  8. Unu Răspunde

    Da, așa se fac proiecte megaproiecte d-nu Leitner, pe seama și buzunarul sătmărenilor, să mărești prețul la apă și canalizare în halul ăsta ???

    • @Bulshit Răspunde

      Vezi că am mai scris sus. Trebuie să cofinanțeze aceste proiecte și cum toate sau scumpit aplică metoda cea mai simplă. Îi doare lateral undeva că oamenii nu au bani. Dureros este că Apaserv seamnănă din ce în ce mai mult cu un cimitir de elefanți. Elefanți plătiți mai mult decât regește pentru incompetența lor. Tu știi că înclusiv consilierul ăla bețivan de la UDMR care era și bossul la CSM era ȘI la Apaserv pe statul de plată? Totuși ce făcea acolo? Tinichigerie ca la firma lui? Apoi când se va rupe filmul ne va inunda mizeria adunată acolo și măturată sub preș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.