Ultima actualizare: ieri, 21:59

Naţionale

Minorele răpite au fost găsite! Bărbatul ce le-a luat de acasă este audiat

Cele două minore ce au fost date dispărute în întreaga Românie au fost depistate în județul Prahova. De asemenea, bărbatul , în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea faptei se află în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.
Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
Cu privire la aspectele constatate, au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

Știrea inițială

La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția a două minore, respectiv REPEDE GABRIELA-MIHAELA, în vârstă de 12 ani și GECSO ELENA-ANDREEA, în vârstă de 10 ani.

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat polițiștii. S-a declanșat mecanismul “Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorelor.

8 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Castrat,dupa care aruncat in puscarie !!

    • România reală Răspunde

      Stai mă! Știi ce s-a întâmplat? Poate e cum a zis @Jimbeen și tâmpitul s-a îmbătat la grătar. Sau i s-a descărcat telefonul. Mai știi? Mai bine le ducea înapoi și făcea accident? Dar vina e a mamei. De ce le-a lăsat cu individul ăla indiferent din ce motiv? Trebuia să meargă cu ele. Dar la cum arată fetele îmi cam dau seama din ce mediu provin.

      • Jimbeen Răspunde

        Sorry, am gresit, cele mai noi cercetari, arata ce omul beut, cu antecedente sexuale, a pipait-o pe una….
        Tre sa fie prost rau, mai ales ca mama stia cine a luat fetele…

  2. Jimbeen Răspunde

    O fi beut ceva omu dupa gratar, si ;-p vrut sa le pună viata in pericol cu masina, si s-o gandit ca a doua zi le duce inapoi in siguranta. Poate o fi si adormit de beutura….
    Nu toti sunt Dincă….

  3. Gheorghe Răspunde

    Recidivist violator de minore!Îl lași liber,sa trăiască liniștit și sa-si continue activitățile in buna voie.Daca puneți cip-uri la câini,la cai si alte animale atunci de ce nu puneți cip-uri și la aceste animale biped ca sa-i urmăriți tot timpul?Se vede ca este interesmai mare pentru câini decât sa protejati oamenii de acești violatori nenorociți.
    Vina ste și a femeii care si-a lăsat fetele pe mana unui individ fost pușcăriaș care probabil cand era la mititica a fost baiat bun ducand in eroare autoritatile scopul fiind eliberarea cat mai urgenta.De aceea este bine ca femeie sa știi care sunt,,prietenii”celui care zici ca îți este armăsar(nu soț).Mutra lui spune tot.Un glonț ar fi soluția finala sigura și ieftina pentru a scapa societatea de aceste….rebuturi.

  4. România reală Răspunde

    @Gheorghe. Totuși după tine cum să nu fie băiat bun? Că la mititica nu avea în meniu minore gata pregătite, servite pe tavă ca de data asta? Încă odată se dovedește că sistemul de sancțiuni e varză în astfel de cazuri. Poa’ să stea la zuhaus și 10 ani că de cum scapă continuă de unde a lăsat! Asta dacă scapă de acolo, că pușcăriașii am înțeles că au boală rea pe ăștia. Iar dacă mama știa de trecutul individului este pe puțin oligofrenă. Are o mare parte de vină și după mine fetele ar trebui luate de la ea.

  5. Gheorghe Răspunde

    Real,nu mai este valabila chestia ca vezi dom*le la puscarie sunt urati si exploatati acesti pedofili.Au trecut alea vreluri…stii de ce?pentru ca deja si acolo sunt majoritari acei cu astfel de apucaturi si atunci daca esti normal risti sa fii facut arsice de acesti indivizi.Rautatile si ilegalitatile pe care le infaptuiesc aceste animale bipede sunt motive de lauda,cu cat savarsesti mai mari orori cu atat esti mai bine vazut de restul sleahtei….Exact ca in viata civila:daca esti normal,corect,spui adevarul,nu esti corupt,esti familist si iti vezi de treaba ta esti considerat prost ori nebun…sau ambele si prost si nebun.He,he,he s-a schimbat lumea nene,nu-i precum o stiam(traiam)noi odinioara.

  6. Aspi Rina Răspunde

    Singura soluție,SIMPLĂ, la astfel de indivizi: CASTRAREA CHIMICĂ !! Pentru că statul ține astfel de gunoaie pe banii noștrii cu mâncare și cazare în pușcărie 5-10 ani,după care ies și fac exact ce au făcut înainte !Probabil dacă jigodia aia,care numai mamă nu se poate numi și care clar și ea trebuie aruncată în pușcărie ,nu anunța poliția,iar individul aducea bietele fetițe acasă înainte să sune ea la 112,nimeni n-ar fi aflat de monstruozitatea la care au fost supuse.Legile si pedepsele pentru astfel de fapte sunt prea blânde, iar autoritățile nu fac aproape nimic ca astfel de monstruozități să nu se întâmple !Ne tot mirăm ce legi stricte pentru protecția copilului sunt în Norvegia,Suedia sau alte țări dezvoltate din Europa,unde minorii au superprotecție din partea statului respectiv,iar abuzatorii sexuali,pedofilii, riscă pedepse maxime,ajngându-se până la castrarea chimică a acestora.MOARTE PEDOFILILOR,MOARTE CELOR CARE NU DAU LEGI ASPRE ÎMPOTRIVA ACESTOR GUNOAIE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.