Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

O elevă (11 ani) din Carei a fugit de la şcoală ca să întreţină relaţii intime cu iubitul

O poveste de dragoste între o elevă de 11 ani din Carei şi un băiat, minor şi el, tot din Carei a ajuns în faţa judecătorilor, după ce aceştia au întreţinut relaţii intime. Fapta s-a consumat în luna ianuarie a acestui an, iar la finalul săptămânii trecute rechizitoriul a ajuns pe masa judecătorilor. 

Potrivit informațiilor PortalSM, cei doi s-au cunoscut pe un grup de socializare de pe Facebook. Au început să discute pe această rețea și în privat, ajungând ca minora să se îndrăgostească de el.

În data de 20.01.2022, după ce minora a ajuns la școală, l-a sunat pe băiat și i-a spus să vină la școală pentru a se întâlni. Acesta a fost de acord, așa că după câteva minute acesta a ajuns în aproprierea parcului din Carei.

Aici, acesta i-a propus minorei să meargă acasă la bunica sa. Odată ajunși la adresa stabilită, băiatul i-a propus minorei să întrețină relații sexuale cu el, ea fiind de acord cu acest lucru. Minora menționează că acesta nu a întrebat-o câți ani are, dar știa acest lucru pentru că i-a spus ea anterior, în altă zi.

Fiind audiat, băiatul a recunoscut că a întreţinut relaţii cu ea. El a povestit anchetatorilor că în aceea dimineață minora l-a sunat, s-au întâlnit şi s-au sărutat în faţa şcolii, după care ea i-ar fi spus că nu vrea  să meargă la școală, ci dorește să petreacă timp cu el.

Părinţii fetei au aflat că nu a mers la școală în cursul acelei zile şi au ieșit să o caute. Când s-au întâlnit, aceasta avea geaca ruptă și o urmă în zona gâtului. Fiind condusă de către părinți la sediul Poliției, minora a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu băiatul.

Băiatul le-a spus părinţilor fetei că vrea să continue relaţia cu ea, dar aceştia nu au fost de acord, spunându-i că “i-a sucit mințile fetei lor”, după care au depus plângere la poliţie.

Bărbatul este anchetat pentru act sexual cu un minor, dar şi pentru un furt după ce a fost prins că a furat un dispozitiv de măsurare a nivelului antigel dintr-o curte.

2 comentarii

  1. Portal SM, pielea pulii in unghiera Răspunde

    Baiatu ala e ori minor ori barbat, cum sunteti asa retardati la presa asta ?

  2. Zamfie Răspunde

    Corectie: Minora de 11 ani a facut sex cu un MINOR de 11 ani, amandoi fiind eligibili pentru inchisoare din moment ce legea romana nu este mai specifica decat “Actul sexual cu un minor este ilegal”, prin care pana si un minor poate la orice ora intra in puscarie pentru act sexual cu un minor. Fara sa mentionez ca presa poate fii misandrista la un nivel innacceptabil pana si versus copii, incep sa ma gandesc daca presa are ceva fetish uri interzise cu baieti micuti, din moment ce doresc sa faca dirty talk catre orice baiat minor care face ceva la fel de ilegal ca o fata minora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.