Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Pensiunea Tilkós împlineşte patru ani! Tragere la sorţi cu premii de ziua de naştere

În basmele populare maghiare numărul 3 are o semnificație magică, dar pentru Pensiunea Tilkós din localitatea Tămășeni, județul Satu Mare, numărul norocos este 4, întrucât pe 15 decembrie se împlinesc exact 4 ani de când s-au deschis porțile acestei locuințe cu 4 dormitoare.

Suntem siguri că în acești 4 ani multe familii și grupuri de prieteni care au dorit să se relaxeze, au trăit experiențe magice, de basm, atât în pensiune cât și împrejurimi, iar acum este momentul ca toate acestea să fie cunoscute și de publicul larg, spun reprezentanții pensiunii Tilkós.

Astfel, toți cei care s-au cazat în ultimii 4 ani la Pensiunea Tilkós pot să trimită câte o fotografie care să surprindă cea mai frumoasă amintire a lor legată de acest tărâm cu adevărat magic.

Toți cei care vor trimite fotografii vor fi recompensați cu un cadou surpriză, pe care îl vor primi în perioada Sărbătorilor, la standul Poszet Pince de la târgul de Crăciun din municipiul Satu Mare.

 

Din fotografiile trimise se va realiza un scurt videoclip, care va fi distribuit pe pagina de Facebook Tilkós pe data de 15 decembrie, ziua de naștere a pensiunii, iar cei care vor ajuta cu câte un like și o distribuire vor fi introduși într-o ”pălărie magică”, din care se va extrage un câștigător.

Câștigătorul va avea ocazia să petreacă o zi magică la Pensiunea Tilkós, alături de familie sau de prieteni.

Fotografiile foștilor oaspeți ai pensiunii sunt așteptate până pe data de 10 decembrie, la adresa de e-mail [email protected].

Cei care nu au vizitat pensiunea sunt îndemnați să acceseze site-ul sau pagina de Facebook și să-i cunoască astfel atmosfera, pentru că, așa cum au spus atât de mulți oameni, acest loc are un suflet!