Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Polițiști din Satu Mare, reținuți pentru delapidare și înșelăciune

Doi polițiști din județul Satu Mare au fost reținuți, astăzi, pentru 24 de ore, în urma unor percheziții făcute de procurorii Direcției Generale Anticorupție, potrivit surselor PortalSM. Cei doi sunt acuzați pentru infracțiuni de delapidare și înșelăciune.

Cei doi polițiștisunt frați și sunt acuzați că au efectuat afaceri imobiliare, construind și oferind spre vânzare locuințe, fără a le trece în declarația de avere. Potrivit surselor PortalSM, banii proveniți pentru construirea caselor ar fi din surse ilegale, respectiv din trafic de țigări.

Deocamdată, DGA nu a oferit informații oficiale despre acest caz, urmând să fie emis un comunicat de presă pe această temă. Sursele PortalSM susțin că polițiștii vor fi prezentați Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știre în curs de actualizare…

8 comentarii

  1. Dr.Raed Răspunde

    Păi da…întrebare.de unde Paștele mami lor au toți vile și mașini ultimul răcnet, apartamente date în chirie?aaaaa,au strâns bani din salariu,nu înțeleg cum toată lumea știe ca ceva nu-i normal doar DGA nu știe ANAF ii trage la rost doar pe cei ce au cont pe only fans,șmecherii ăștia de milițieni pe când împlinesc 48 de primăveri și ies la pensie ,ies milionari. România lucrului bine făcut! 😀😄

  2. jhllo Răspunde

    Mundriile țări

  3. Kuzma Adorján Răspunde

    Unii au ajuns parlamentari din traficul cu țigări 😉

  4. Fasz Răspunde

    Șefii lor nu știau, nu?

  5. xpert86 Răspunde

    Mari Porcovani🐽🐖 frății astia doi😂😂😂😂

  6. Soso Răspunde

    Numai astia doi? Da pe agentii de frontiera cu uscatorii si case pe numele nevestelor ..nu-i cauta nimeni?

  7. Malus Răspunde

    Probabil ăștia doi nu au cotizat unde trebuie… mno, și atunci esti “prins”… E plina politia de hoți… hoți au prins hoții… :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.