Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Sat izolat din cauza drumului. Magazinul nu mai este aprovizionat. ”Ne-au mințit”

Situație disperată pentru locuitorii din localitatea Hotoan. Drumul județean – DJ 195C care face legătura între Căuaș și Hotoan este impracticabil de ani de zile, iar răbdarea oamenilor a ajuns la capăt, titrează jurnaluldesatumare.ro.

Este vorba de un drum de doar 6 kilometri lungime care nu a mai fost reabilitat de aproximativ 10 ani și care astăzi este impracticabil. Atât de deteriorat a fost drumul încât tot ce s-a putut face ca o soluție de urgență a fost umplerea gropile cu piatră, în care localnicii și-au tăiat cauciucurile la autoturisme.

Din cauza condiției drumului, locuitorii din Hotoan au de îndurat o serie de neplăceri: magazinul alimentar din localitate nu mai este aprovizionat, ambulanțele ajung greu la solicitări, iar fermierii din zonă nu mai primesc combustibilul de care au nevoie pentru a-și lucra terenurile. Sătui de promisiuni deșarte și lipsiți de alimente sau alte bunuri, oamenii cer conducerii Consiliului Județean Satu Mare să intervină.

„Cei de la Consiliul Județean au mințit, au făcut propagandă. Vinovați sunt toți cei care au atribuțiuni în acest domeniu: și Primăria Căuaș și Consiliul Județean. S-au făcut sesizări foarte multe și nu am primit niciun răspuns”, a spus un localnic.

Sursa: jurnaluldesatumare.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.