Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Sătmărean prins de ANAF. Nu poate justifica 7,9 milioane de lei

Un sătmărean a fost prins de ANAF. Bărbatul nu poate justifica 7,9 milioane de lei. Preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Lucian Ovidiu Heiuş, a anunţat că în luna octombrie au fost descoperite la persoane fizice venituri suplimentare de peste 30 de milioane de lei care nu au putut fi justificate.

Lucian Ovidiu Heiuş a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pe primul loc s-a situat o persoană fizică din judeţul Bihor unde inspectorii ANAF au constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei. Pe locul al doilea se află un sătmărean, care nu poate justifica aproape 8 milioane de lei.

,,Ştiţi că în fiecare lună vă prezentam  rezultatele controalelor pe care le facem la persoane fizice. În luna octombrie am constatat venituri suplimentare de 30,7 milioane de lei. Creanţele fiscale aferente acestor venituri suplimentare sunt în valoare de 5,9 milioane de lei, iar primele trei persoane ca şi diferenţa veniturilor declarate şi veniturile estimate de noi sunt următoarele. La o persoană fizică din judeţul Bihor s-a constatat un venit suplimentar de 12,5 milioane de lei, la o persoană din judeţul Satu Mare  – o diferenţă de 7,9 milioane de lei şi la o persoană din Bucureşti din Sectorul 1, o diferenţă de 7,2 milioane de lei. Deci sunt sume mari la care am descoperit aceste diferenţe nedeclarate şi care nu au putut să fie justificate”, a afirmat preşedintele ANAF.

Sursa: news.ro

10 comentarii

  1. BRAVO Răspunde

    Bine a făcut..✌🙏..ce doar Govor să împrumute 1 mil de dolari de la BCR și să nu îi de-a niciodată înapoi..🤮💩..sau hoți că Udrea..Ioana Băsescu..Oprescu..💩…si ce..o să îi de-a cu suspendare și **** o ia în gură statul că bani precis nu vede..Bravo tată..

  2. Xpert86 Răspunde

    Al doilea om bogat din România este din Satu Mare, bravo lui, sa il felicitam, cine e este ???

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Din pacate asta e tara in care traim unde smecherii sunt felicitati ca au furat.Eu sper sa -i viziteze ANAF-ul si pe altii si ce nu pot justifica sa le confiste, o amenda drastica si pt prima oara poate scapa si cu suspendarea executarii pedepsei pe o perioada de incercare de X ani in functie de suma descoperita,dar a doua oare doar cu executare. Stiu ca multi cu musca pe caciula o sa sara acum in sus…..

  4. Gheorghe Răspunde

    Vere astea-s hori de popă bat,praf în ochii oamenilor.Doar nu credeți ca se va stopa hoția și șmenu în tara asta?…..fugi de aici ma cu astfel de idei,ar însemna să dispara jumate din țară.Peste tot este o hoție generalizata,,de la cel cu țâța-n gura,pân’ la cel cu barba sură”aici se include malaimare(deținător de case câștigate pe consultații la elevi) și ,,guvernul meu “creatorii,, României normale în 8 ani”….Vreau sa stiu cum se va termina aceasta telenovela.Va spun eu ca în curând persoanele preadornice sa faca treaba și sa dea pe fata hoția vor fi ,,mutate de pe post”….având prea multa dorința de a deranja unde nu trebuie.Asta cu verificarea averilor nu se refera la bogătași, nuuuu asta era pentru prostime asa sa mai arătăm ca facem ceva…sa-i mai prostim puțin.

  5. Altu Răspunde

    Interesant, politicienii,cu toții pot justifica.Anaf:- Băi politicianul X ,de unde ai bani? Politicianul: din șpagă. ANAF: Bravo,ai justificare.

  6. xpert86 Răspunde

    Si totusi cine e fericitul de pe locul 2 din Satmar??Pai nu pot fi ,,felicitati’’anonimii, cred ca e numai din judet dar nu locuiește aici!!!!

  7. PacoRab Răspunde

    Iarasi fabulatii, o stire fara nume, fara date concrete.

  8. unu Răspunde

    sigur sunt mai multi decat aceste 3 pers chiar si din satu mare

  9. bigbrother Răspunde

    Către cei care ați comentat. Tot aștept ca măcar unul dintre voi să observe că e vorba e un sătmărean prins de ANAF. Nu înseamnă că e singurul care poate face obiectul articolului și cu atât mai mult nici măcar nu e vorba că ar fi al doilea cel mai bogat din țară! Doar că este în topul momentului pe locul doi la categoria papagal prins! Chiar așa de greu este de priceput? Dar sunt absolut sigur că dacă s-ar face control chiar și unde nu se prea face s-ar putea să ne trezim că nu e nici măcar în primii 10! Am așa o presimțire. Mai important ar fi de urmărit dacă ANAF reușește să recupereze ce nu a achitat către stat. Că altfel e ca și condamnarea varanului de la Latrina3. Condamnat dar și cu banii rămași. Sau Elena Udrea. Sau alții. O zi bună să aveți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.