Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Sătmăreanul Vasile Lup a fost declarat “Cel mai bun Speaker Motivațional al anului 2022 din România!”

Sătmăreanul Vasile Lup a fost declarat “Cel mai bun Speaker Motivațional al anului 2022 din România!”. În weekend-ul care tocmai a trecut, a avut loc, la București, gala de decernare a premiilor organizată de Bizz.Club România. Bizz.Club este o organizație alcătuită dintr-o comunitate care îți oferă contextul perfect pentru a te educa în a-ți crește afacerea. Un club în care nu este vorba doar despre business, ci și despre dezvoltare personală, networking și oameni care învață să devină tot mai buni, atât pe plan personal, cât și profesional. Este cea mai mare comunitate de antreprenori din România, care își împărtășesc atât succesele, cât și eșecurile, ajutându-se unii pe alții să învețe, să se dezvolte și să crească. Bizz.Club e alcătuit din speakeri, traineri și mentori de renume precum Călin Iepure, Ovidiu Oltean, Ovidiu Toader, Lorand Soares Szasz, Laszlo Fodor, Cosmin Dărăban, Zoltan Veres, Monica Ion, Andy Szekely și mulți alții.
Gala de decernare a premiilor a avut loc la București, pe data de 19.11.2022, la Hotel Ramada Plaza, găzduind peste 200 de persoane din toată țara.

Vasile Lup, sătmăreanul care s-a lansat ca speaker motivațional de aproape un an, a fost premiat cu titlul de “Cel mai bun speaker motivațional al anului 2022 din România”.

În urma seminariilor naționale și internaționale, a ajutat mii de persoane să își atingă potențialul, să își găsească scopul în viață, și să muncească inteligent pentru a atinge libertate financiară. Impactul său asupra oamenilor a fost atât de puternic, încât mulți au reușit să dea jos kilogramele în plus, să iasă din depresie, să se lase de alcool, de fumat și să înceapă acea afacere pe care o visau de mult, însă fricile îi împiedicau de la fapte. Prin propria sa poveste de viață, în care se regăsesc majoritatea oamenilor, Vasile reușește să inspire și să motiveze lumea, să arate că mediul din care provii nu contează și nu te poate împiedica să devii ceea ce îți dorești.

Gala s-a încheiat cu succes, pe un ton vesel, cu o surpriză dulce și o petrecere pe măsură.