Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Sătmărean prins cu 20 de milioane de lei nedeclaraţi! Fiscul a intrat pe fir

Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a declarat că a fost depistat un sătmărean care avea pe persoană fizică o diferenţă de 20 de milioane de lei pe care nu a declarat-o la Finanţe. S-a făcut control şi s-a stabilit că sătmăreanul trebuie să plătească impozite de 2,6 milioane de lei.

“În luna octombrie am identificat o persoană fizică la care diferența dintre venitul pe care l-a declarat în ultimii cinci ani și averea pe care a acumulat-o a fost de peste 20 de milioane de lei. Este vorba despre o persoană din Satu Mare. Iar impozitul pe care l-am calculat și pe care trebuie să îl recuperăm este de 2,6 milioane de lei”, a explicat președintele ANAF la Antena 3 CNN.

El a refuzat să facă public domeniul de activitatea al persoanei respective, invocând secretul fiscal. A precizat însă că numele persoanei va fi făcut public dacă va ataca în instanţă decizia ANAF.

”Legat de rețelele sociale, poate discutăm despre alt gen de controale. În ultima perioadă au apărut profesii noi, prin care anumite persoane obțin venituri prin activitatea pe care o desfășoară pe aceste rețele sociale. Venit care trebuie să fie declarat și care trebuie să fie impozitat. Și aici vorbim despre o sferă foarte largă. De la influenceri până la diverse alte activități pe care le prestează diverse persoane pe toate aceste platforme sociale.

Avem un soft care ne pune la dispoziție care cont, al cărei persoane, este mai accesat, pentru că în funcție de numărul de accesări atât îți vin și veniturile din partea acestor platforme. În funcție de accesările pe care le are o persoană care are deschis un cont acolo primește și o anumită sumă de bani”, a mai spus Lucian Heiuș la Antena 3 CNN.

4 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    Ovidiu excursionistul ?

  2. Sătmărean Răspunde

    Despre cine este vorba portalsm?

    • Sengen Răspunde

      Cine ? cine ? poate fi si Nazguloki, Uruk Hai sau nevasta lui Columbo.
      O stire marca portalsm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.