Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Un bărbat din Satu Mare a făcut infarct în sediul Poliției. Vinovat pentru un accident

Un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din comuna Gherța Mică a făcut infarct în sediul Poliției. Bărbatul era vinovat de un accident rutier, iar în momentul în care s-a prezentat la Poliție pentru a clarifica situația, bărbatul a început să se simtă rău și a făcut infarct, potrivit surselor PortalSM.

Incidentul a avut loc luni, 14 noiembrie, la Secția Poliției Rurale Gherța Mică. Polițiștii au fost sesizați verbal, la sediul poliției, de către trei bărbați despre faptul că aceștia ar fi fost implicați într-un accident rutier cu pagube materiale, pe raza localității.

În timpul soluționării evenimentului de către polițiști, bărbatul, în vârstă de 72 de ani, ar fi acuzat probleme medicale, fiind transportat în stare de inconștiență la Spitalul Orășenesc Negrești Oaș. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, s-a constatat decesul bărbatului, trupul acestuia fiind depus la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei, potrivit surselor PortalSM.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: ilustrativ

Un comentariu

  1. MUE Răspunde

    Cand a aflat cat sunt de incompetenti, a facut infarct ! Saracul om…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.