Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

Un sătmărean a sunat la 112 că i s-a furat mașina, dar soția a parcat-o în altă parte

La data de 31 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică- Poliția Municipiului Satu Mare au fost sesizați, prin apel SNUAU 112,  de către un bărbat, de 40 de ani, din Satu Mare cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul din parcarea unui magazin.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate de către bărbat nu se confirmă, autoturismul acestuia fiind la domiciliu, fapt confirmat de către soția apelantului. Având în vedere apelul abuziv efectuat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, bărbatul a fost sancționat contravențional.

,,Atragem pe această cale atenția cetățenilor cu privire la faptul că pot apela numărul 112 pentru a contacta serviciile de urgență – poliția, serviciile medicale de urgență și pompierii. Fiind un număr de urgență, acesta este rezervat doar apelurilor ce necesită intervenția IMEDIATĂ a serviciilor specializate de urgență, pentru asigurarea asistenței imediate în situații în care este periclitată viața, integritatea ori sănătatea cetățeanului, ordinea publică, proprietatea publică sau privată ori mediul. În consecință, folosirea abuzivă sau apelarea falsă a numărului unic de urgență atrage sancțiuni legale, concretizate sub forma unor amenzi”, este mesajul transmis de polițiștii sătmăreni.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Laciko Răspunde

    Asta e @altu fără bmw, asa si-a ales numele, dupa ce l-a lasat nevasta fara masina.

  2. Soso Răspunde

    Sa-i cumpere si ei masina..pana atunci amenda ca o deranjat gaborii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.