Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

VIDEO. Surpriză în această seară: Trenulețul Moșului a ieșit pe străzile Sătmarului

Surpriză în municipiul Satu Mare, în această seară. Trenulețul Moșului s-a plimbat prin centrul orașului, atrăgând privirile tuturor celor prezenți pe stradă. 

,,Trenulețul Moșului este pe drum. Este pregătit special pentru Târgul de Crăciun!”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții Centrului Cultural ”G.M. Zamfirescu”.

Târgul de Crăciun se deschide la finalul acestei luni, iar în perioada 28 noiembrie – 6 ianuarie, Satu Mare îmbracă magia sărbătorilor de iarnă. Centrul Nou al orașului va deveni locul unde Moș Crăciun și producătorii locali îi vor aștepta pe sătmăreni cu o mulțime de surprize.

În cadrul târgului, la atelierul Moșului vor avea loc diferite activități distractive, iar copilașii se vor putea plimba cu trenul Moșului care va face un tur al târgului, pornind din fața Centrului Comercial Someșul.

Colindele de Crăciun, gustul clătitelor și aroma de vin fiert vor completa atmosfera de sărbători. Weekend-urile Târgului de Crăciun vor aduce în centrul orașului DJ, câteva concerte cu formații locale, coruri bisericești și tineri sătmăreni talentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.