Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Austriecii de la Strabag își fac reclamă națională cu podul de la Satu Mare

Austriecii de la Strabag îşi fac reclamă naţională cu podul de la Satu Mare. Unirea celor două maluri ale Someșului, prin noul pod hobanat realizat de Strabag, reprezintă una dintre cele mai moderne soluții de infrastructură, fiind o construcție unică în nord-vestul României, titrează romaniatv.net.

În materialul publicat pe romaniatv.net podul de la Satu Mare este descris ca fiind unul spectaculos și amplu.

Cu trei tronsoane de 100, 200 și 100 metri, cu viaducte de acces, patru benzi de circulație, cu câte două benzi pe sens, două trotuare prevăzute cu parapet pietonal și o pistă pentru bicicliști, podul a solicitat din partea specialiștilor Strabag soluții moderne, materiale speciale și utilaje pe măsură.

Șantierul din Satu Mare nu s-a încheiat, dar imaginea noului pod este deja o emblemă a modernismului în orașul vechi de un mileniu,

11 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Podul Schengen! 🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Mai dam multi bani nazistilor ?

    • Herbert Răspunde

      La mata trebuia să deie cineva bani de avort.

      • Herbert von Herbert din Partidul Libertății FPO Răspunde

        Tu ai fost vreodată la ei o vreme mai lungă și nu în tranzit să afli ce este de capul lor? Nu degeaba la ei se dădeau amenzi mari ba mai și dădeau afară oameni din servicii dacă nu se vaccinau? Nu degeaba a răsărit dintre rândurile lor mr.H! Știi tu care, ăla cu WWII. Așa că …. ciocul mic și joc de glezne. Zi mersi că stai în Românica că aici măcar mai ai voie să nu fii de acord. Nu degeaba are partidul meu susținere constantă între 15-26% printre votanți! Numai libertate nu se cheamă aia! Orban Viktor e mielușel față de ei!

        • Feri Răspunde

          Ultima fraza a fost foarte important sa ne amintesti, nu poti sa scrii nici macar o propozitie sa nu jignesti ungurii, orice tema ar fi, intrus sovinist!

          • Conclusion

            Pai astia sufera foarte mult ca ungurii nu le poarta grija cum fac ei. Romanul in general nu poate de grija altuia si e foarte enervat daca e ignorat sau nu-i bagat in seama cum patesc dincolo sau si acasa chiar de conationali dupa care se mira ca “oare de ce?”. :-))

  3. Herbert von Herbert din Partidul Libertății FPO Răspunde

    Auzi tu acolo @Feri! Tu ai priceput ce am scris? Că mi se pare nu prea! Unde am jignit eu și pe cine? Sau știi tu de fapt ceva și te simți vizat?
    Și ar mai fi un aspect deloc de neglijat. Cum se cheama aia după tine când faci pe un ungur că jignește pe alți unguri? He? Na mondjad fiam! De gyorsan amig közröhely tárgya nem leszel. Várok türelmesen te süket orbánista fideszes. Hogy akadna a párttagkönyv a torkodon.

  4. Herbert von Herbert din Partidul Libertății FPO Răspunde

    @Conclusion, nu-i dă muniție la copil că e paralel cu subiectul. Bine? Poate îi e teamă că rămâne fără alocațiile venite știe el de unde. Că sunt cam nemeritate. Nu te băga dacă nu știi. Te rog. Eu nici nu am vrut să bag tema asta ca discuție, dar se pare el a reușit. Bine că unele firme care au abonament la orice mișcă în județ aia nu-l deranjează. Prin prezenta îi transmit stimabilului @Herbert că a mai fost așa Silcomprest și Dominium pe val. Să verifice ce fac acum. Că anumite pături ale societății sunt mai mult decât canibalii. Mă refer aici la politicieni. Așa că dacă nu e băgat până-n gât în biznis îi recomand ca mai bine să ignore acest subiect că ar putea avea supriza să se tranforme curând în carne de tun. Că așa se face.

    • Conclusion Răspunde

      Singura diferenta intre o forma de guvernare sau alta este ca atunci cand primesti un sut in fund, in unele forme de guvernare poti plange in altele e interzis si sa plangi (desi poporul roman stie asta bine din trecut uita sa fie mai multumit si asteapta schimbarea de la altii). :-))

      • Herbert von Herbert din Partidul Libertății FPO Răspunde

        Foarte pertinentă observație.👍
        Și aș mai avea o observație de făcut vizavi de imigranții de care se plâng austriecii. Nu țin minte ca vreodată noi sau chiar ungurii am fi chemat aici imigranții! Dar nemții da! Așa că dacă au creat o problemă în plus pentru noi pentru că trebuie cumva să tranziteze zona nu au decât să ajute regiunea să rezolve! Că văd că e tare simplu ei așa că ne crează alte și alte probleme apoi vin ei cu idei ca de la lupul filosof! Fac pe ideile lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.