Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Bătrân găsit mort în apartament, în Micro 17. Au intervenit pompierii

Bătrân găsit mort în apartament, în cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare. Astăzi, în jurul orei 09:30 Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare, a fost alertat să intervină la o persoană care nu a mai răspuns de câteva zile, pe bulevadrul Independenței din municipiu.

La locul intervenției s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autoscară, cu 8 cadre militare. In sprijin a fost trimis și un echipaj SMURD.
Pompierii militari au intervenit pentru a asigura accesul echipajului medical în locuință. În momentul pătrunderii in interiorul locuinței, persoana (de sex masculin, cu vârsta aproximativa de 70 ani) a fost găsită și predată echipajului medical care a constatat decesul.

Apelul la SNUAU 112 a fost realizat de către aparținători.

2 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Proștilor care a-ti pus poza,pompierii au întrat pe geam la etajul patru…….

  2. bigbrother Răspunde

    @Cineva. Nu știu de ce te mai miri. Este antologică treaba când au pus la știrea cu accident rutier la Culciu și cu poză la știre din piața Libertății. Sau alta cu tot așa accident și poză din Constanța cu ditamai bulevardul pe 4 benzi pe sens și cu troleibus., Nu s-a schimbat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.