Ultima actualizare: azi, 18:24

Publicitate

Concert Akcent, în acest weekend, la restaurantul Capricci din Satu Mare

Adrian Sina, unul dintre cei mai de succes artiști și producători din România, sosește, în acest weekend, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare, unde va susține un concert de zile mari pentru toți cei prezenți. 

Artistul a lansat mai multe piese de-a lungul timpului, atât solo, cât și sub numele Akcent, iar numărul de vizualizări a pieselor sale au depășit miliardul, adunând, astfel, milioane de fani din întreaga lume. În data de 17 decembrie, începând cu ora 21.00, acesta va cânta în premieră la restaurantul Capricci din municipiu.

„Cine nu a fredonat măcar o dată piesele celor de la Akcent?!  În acest weekend, ai șansa să le cânți împreună cu ei, la Capricci”, transmit reprezentanții restaurantului.

Trupa Akcent a devenit faimoasă odată cu lansarea piesei Ti-am Promis, în anul 2001. Mai multe melodii lansate, ulterior, i-a poziționat în topul celor mai ascultați artiști. Piesa Kylie, versiunea în limba engleză a piesei Dragoste de închiriat a  ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda și Franța. That’s My Name, Stay With Me și My Passion i-au consolidat proiectului Akcent poziția de star internațional.
Rezervările pentru concertul de sâmbătă de la Capricci se fac la numărul de telefon: 0770 533 993
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, costum şi text