PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

De la biserică, direct la spital. Sătmărean atacat cu pietre și bâte pentru că ”s-a dat mare”

Un sătmărean a fost atacat cu pietre și bâte după ce a ieșit de la biserică. Indivizii l-au lovit, i-au spart geamurile casei și i-au avariat mașina, reproșându-i faptul că se dă om mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul, în timp ce a ieșit de la biserică, a fost întâmpinat de mai mulți indivizi și atacat cu pietre și bâte. Aceștia i-au spart geamurile casei, i-au avariat mașina din curte, după care l-au lovit cu un par în ureche, cauzându-i leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, sătmăreanul a declarat că în ziua evenimentului, la ora 13.00, când ieşea de la biserică, indivizii, fără niciun motiv, au început să arunce cu bâte, sticle şi pietre de pe stradă înspre locuinţa sa, afirmând că de ce se dau oameni mari. La un moment dat, unul dintre indivizi a părut având în mână un par de doi metri lungime cu care peste poarta casei i-a aplicat o lovitură în zona urechii drepte.

Persoana vătămată a arătat în continuare că în urma loviturii a căzut jos, moment în care a ieşit soţia sa din casă şi a chemat ambulanţa şi poliţia. În acel moment s-au calmat spiritele iar el, după ce a căzut, nu mai ştie ce s-a întâmplat. A mai menţionat că la casă i-au fost sparte două ferestre termopan şi a fost avariată maşina care se afla in curte.

Indivizii au scăpat de închisoare, însă au fost obligați să achite daune morale de câteva mii de lei victimei.