Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

De la biserică, direct la spital. Sătmărean atacat cu pietre și bâte pentru că ”s-a dat mare”

Un sătmărean a fost atacat cu pietre și bâte după ce a ieșit de la biserică. Indivizii l-au lovit, i-au spart geamurile casei și i-au avariat mașina, reproșându-i faptul că se dă om mare.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul, în timp ce a ieșit de la biserică, a fost întâmpinat de mai mulți indivizi și atacat cu pietre și bâte. Aceștia i-au spart geamurile casei, i-au avariat mașina din curte, după care l-au lovit cu un par în ureche, cauzându-i leziuni ce au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiat în calitate de persoană vătămată, sătmăreanul a declarat că în ziua evenimentului, la ora 13.00, când ieşea de la biserică, indivizii, fără niciun motiv, au început să arunce cu bâte, sticle şi pietre de pe stradă înspre locuinţa sa, afirmând că de ce se dau oameni mari. La un moment dat, unul dintre indivizi a părut având în mână un par de doi metri lungime cu care peste poarta casei i-a aplicat o lovitură în zona urechii drepte.

Persoana vătămată a arătat în continuare că în urma loviturii a căzut jos, moment în care a ieşit soţia sa din casă şi a chemat ambulanţa şi poliţia. În acel moment s-au calmat spiritele iar el, după ce a căzut, nu mai ştie ce s-a întâmplat. A mai menţionat că la casă i-au fost sparte două ferestre termopan şi a fost avariată maşina care se afla in curte.

Indivizii au scăpat de închisoare, însă au fost obligați să achite daune morale de câteva mii de lei victimei.

 

12 comentarii

  1. Brom Răspunde

    De la George Coșbuc – “Iarna pe uliță” am trecut la scandal pe uliță. Tipic/neaoș românesc. Așa e când vin acasă nepământenii la grămadă și frustrările refulează. Toți ar trebui la intrare la Petea să primească câte o doză de brom. Poate ar avea efect.

  2. H&R Răspunde

    Dumnezeu nu bate cu parul. 🤣

  3. Unguru civilizat Răspunde

    Da de ce nu dati numele victimei agresorilor sa vedem ce hram poarta?

  4. R Răspunde

    Fiecare cu ce are, dar acei nepamanteni din Carei, cu aia cum sta treaba ?

  5. R Răspunde

    Ancheta la ce? Baieti sunt unguri asta e sigur

  6. H&R Răspunde

    @R
    “Nu se știe, deocamdată, dacă femeia a murit în urma loviturii pe care a suferit-o după ce a căzut și s-a lovit cu capul de trotuar sau dacă a murit din altă cauză.”

  7. 10 august Răspunde

    @H&R. Indiferent de asta o femeie fără adăpost și fără apărare a fost maltratată de niște derbedei de bani gata și statul intervine peste 2 luni de la eveniment când femeia a decedat!!!!! A decedat din această cauză ori alta dar nimic nu o aduce înapoi. Nu pentru hârtii și decizii este statul ci pentru a preveni, a proteja pe oameni de astfel de situații. Da, de a le proteja și mai ales a le proteja la timp și prompt! Noi după 8 ani nici acum nu știm de ce și de mâna cui a murit actrița Dorgai hăpt în buricul târgului! Nici în cazul de față nu am speranțe mari pentru că derbedeii sunt minori și din ce se observă au bani.

    • H&R Răspunde

      M-am referit la moartea femeii, restul condamn si eu.
      Si intradevar, de ce numai acum a inceput ancheta?

  8. H&R Răspunde

    Un sătmărean a fost atacat de mai multe persoane cu pietre, lovit cu parul, casa și mașina i-au fost avariate. Motivul: când a ieșit din biserică, unor persoane li s-a părut că omul se ”dă mare”. Indivizii au scăpat SĂPTĂMÂNA ACEASTA fără să răspundă penal fiindcă cazul s-a tergiversat peste cinci ani, până când faptele s-au prescris.

    Conform informațiilor PresaSM, agresiunea s-a produs în 26 februarie 2017, în comuna Medieșu Aurit, iar atunci când victima a ieşit de la biserică, patru indivizi (printre care un tată și doi copii) fără niciun motiv aparent au început să arunce cu bote, sticle şi pietre de pe stradă înspre locuinţa sa, reproșându-i că ”se dau oameni mari”.

    La un moment dat a apărut un alt individ, având în mână un par de doi metri lungime, cu care – peste poarta casei – i-a aplicat o lovitură în zona urechii drepte victimei, care încerca să se baricadeze în curte.

    Interesant este faptul că la locul incidentului au asistat circa 30 de persoane, care la un moment dat au început să arunce și ei cu ”obiecte în curte, sticle, lopată, topor, pietre”, spune un nepot al victimei.

    Victima a precizat că în urma loviturii a căzut jos, moment în care a ieşit soţia sa din casă şi a chemat ambulanţa şi poliţia. În acel moment s-au calmat spiritele, iar bărbatul, după ce a căzut, nu își mai amintește nimic. De asemenea, i-au fost sparte două ferestre termopan şi a fost avariată maşina care se afla in curte.

    Pentru că cercetările s-au lungit atât de mult, faptele s-au prescris între timp iar agresorii au scăpat basma curată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.