Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTO. Ajutoare alimentare pentru sătmărenii defavorizați. Începe distribuirea produselor

Au sosit pachetele cu produse alimentare oferite prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAD). Colectivul Direcției de Asistență Socială Satu Mare și 20 de persoane care efectuează muncă în folosul comunității au descărcat astăzi pachetele care urmează să fie distribuite la beneficiarii în drept.

Distribuirea produselor alimentare se va realiza în perioada 8-16 decembrie, între orele 8.00-14.00, la Centrul Social Multifuncțional de pe str. Uzinei, zona Ostrovului.

La nivelul municipiului Satu Mare au fost alocate 410 pachete cu alimente de strictă necesitate, din care 335 vor fi distribuite persoanelor beneficiare de alocații pentru susținerea familiei și 75 pentru beneficiarii de ajutor social.

 

5 comentarii

  1. Victor Constantinovici Răspunde

    Bravo Adrian Cozma!

  2. Teodor Vin Răspunde

    Cind am ajuns la ultima poza, m-am speriat.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Dar la ce te așteptai???😱😢😲
      Ăștia îs din ăia care își vând votul pe te miri ce! Majoritatea țin umbră degeaba pe planetă.
      Fii sigur că s-a găsit și acum sigur careva pe acolo care să le atrag atenția să nu uite să meargă la vot când e cazul și pe cine să voteze! Că doar le-a dat ceva, nu??? Mi-e scârbă.

  3. sabin Răspunde

    In ungaria daca nu lucrezi cel putin 10 zile in folosul comunitatii nu primesti ajutorul social , si daca beneficiezi de el.
    Exceptii sunt cei cu handicap , batranii si mame care au mai mult de 3 copii.
    S-ar putea lua exemplul.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Și în Ungaria mult hulită primăriile au afaceri comunitare unde îi angajează pe ăștia cu carte de muncă. Croșetează, taie lemne, fac paste de casă, curăță șanțurile, fac cărămidă din văioage, împletesc nuiele sau lucrează prin agricultură etc., etc., etc. dar au carte de muncă! Și plătesc taxe și impozite! Nu ca la noi! De ce nu facem și noi? Îți spun eu. Că nu se vrea. Că așa primarul are o masă de oameni cu care poate jongla. Așa sistemul cum e la noi e un sac fără fund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.