Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Impact între două mașini, în județ. Un autoturism în șanț și 3 răniți, inclusiv un copil

Impact între două mașini, în județul Satu Mare, după ce un șofer a intrat pe contrasens. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de șase ani.

Accidentul s-a produs astăzi după-masă, luni, 19 decembrie, în jurul orei 16.00, în afara localității Gherța Mică. Un șofer, în vârstă de 25 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Audi înmatriculat în Anglia, cu volan pe dreapta, a pierdut controlul într-o curbă, a intrat pe contrasens și a intrat direct într-un Opel, condus regulamentar de un șofer de 61 de ani.

În urma evenimentului rutier, trei persoane au fost rănite, inclusiv un copil de șase ani. Aceștia au fost transportați la spitalul din Negrești-Oaș. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

2 comentarii

  1. Satmareni pierduti in Spatiu Răspunde

    Trebuia să faceți și test de inteligență la right-driverul ăla. Sau nu ați avut microscop la voi pentru citire rezultat?

  2. Marcel Răspunde

    Au venit adevărații soferi profesioniști cu haudi di pi angliea, mai încolo vedem încă muuulte din astea stați pe fază, mai ales când s-a umfla vinul și pălinca în ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.