Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Naștere la Spitalul Județean Satu Mare! Experiența unei proaspete mămici

O nouă experiență pozitivă din cadrul secției de Obstetrică a Spitalului Județean Satu Mare a ieșit la iveală după ce o proaspătă mămică și-a relatat nașterea pe un site național cu tematică despre copii. Femeia a povestit pentru administratorii site-ului desprecopii.com cum a născut la stat, în municipiul Satu Mare, și cum toată experiența nașterii a fost una pozitivă pentru ea. 

Redăm integral povestea femeii:

„Am născut la spitalul din municipiul Satu Mare. Am născut cu doctorița mea deoarece era de garda, doamna dr. ANCA DĂSCĂLESCU – un doctor cum nu ai mai întâlnit! Și zic asta deoarece era grijulie, ma verifica întotdeauna, chiar și după ce am născut. În fine. După ce mi-a făcut internarea doamna care se ocupa de preluări, m-au dus într-un salon unde mai era o femeie. Pe urma, a venit doamna doctor și am mers ca să îmi monitorizeze sarcina.

Am auzit din nou și cu bucurie bătăile inimii fătului cât și contracțiile care nu erau asa de dureroase încă.

După tot controlul, mi-a verificat dilatația care încă nu era numai de 2 cm. Orele treceau, dar tot nu m-am dilatat. Pana la urma, mi-au pus o perfuzie asistentele drăguțe ca să ma dilatez mai repede. De dimineața până pe la ora 15 am tot stat și m-am tot plimbat pe hol.

Apoi, pe urma, au început durerile și contracțiile mai dese! Asistentele mă tot verificau, și la ora 17:25 min mi-am cunoscut puiuțul! Iubirea mea cea mica!

Ce nu mi-a plăcut,  în schimb, a fost mâncarea în acest spital. Dar oricum soțul îmi aducea de acasă.

În tot acest timp am prins o tura de personal medical cum nu se poate spune! De nota 10! Într-adevăr, existau și asistente care nu dădeau doi bani pe tine, dar eu am fost o norocoasa. De ce sa merg la privat când și aici am primit afecțiune și liniștea doctorilor și a asistentelor. Ba din contra, asistentele ma încurajau și îmi spuneau ca va fi bine.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.