Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

FOTO. O femeie şi-a pierdut portofelul cu bani. Un jandarm l-a găsit

O femeie din Satu Mare şi-a pierdut portortofelul cu bani iar un jandarm l-a găsit şi l-a predat mai departe colegilor care au înapoiat femeii.
“Un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare a găsit un portofel in care se aflau acte personale și o sumă consistentă de bani. Cu sprijinul colegilor din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, proprietara a fost identificată, iar bunul pierdut s-a transformat în cel mai frumos cadou de Crăciun”, au transmis jandarmii.

16 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    “…proprietara a fost identificată” 🤣
    Portofelu era cica burdusit cu acte personale, si onor ofiteru o trebuit sa apleze la alt jendar, care stie sa citeasca, pt a “identifica” proprietara. Te doare mintea,

  2. wow Răspunde

    trei jendari au gasit portofele in ultimul timp //////??????sunt cusute cu ata alba poate o avansare,sau erou prime ect

    …multumim ………?

    • Eu Răspunde

      Bravo jandarmilor! Iar postacii de mai sus…niste imbecili, mi se intoarce stomacul pe dos de atata rautate, nu stiu cum de va mai rabda pamantul…sictir

      • 10 august Răspunde

        Că jandarii îs eroii. Ăia care bat oamenii că așa e comanda. Mai țineți minte 10 august?

      • Tu Răspunde

        Așa crede cerebelu tãu cã reacționeazã o persoanã ce tocmai și-a recuperat portofelul? Încearcã din rãsputeri sã nu stabileascã contact vizual cu rânjetul “salvatorului” ? Bineînțeles cã le știm pe toate din categoria asta ” de gâgã”.

  3. 10 august Răspunde

    Ba, acum vreo săptămână sau două pe undeva prin țară am văzut că au confiscat de la o babă vreo 20 de ouă într-o piață. Nemernica nu avea certificat de producător și nici nu dădea bon fiscal! Mă gândesc că pe cei care vindeau/cumpărau valută ori țigări nimeni nu i-a deranjat în acest răstimp! Eroi, ce mai! Apoi dacă vine careva așa mai cu gura mare și se răstește la ei fug de acolo. Că de aia sunt plătiți, nu? E de toată jena toată știrea. Unde e meritul lor până la urmă? Nu asta e treaba lor? Mai urmează ca dacă un doctor catadicsește și chiar lucrează la cabinet punem și cu el un articol? Wow, a venit la 8 și a plecat la ora 14! Eveniment epocal! Sau cu un bugetar care își respectă fișa postului și nu întârzie eliberarea actelor cerute din varii motive visate doar de el? Că dacă e așa atunci stăm rău de tot!

  4. Tolo Răspunde

    Ba băiatule, cum le știți voi pe toate …

  5. Carcotas Răspunde

    Un lucru pot spune: dacă aș fi găsit eu portofelul nu as fi admis să fiu fotografiat.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Lor le place sa se traga in poze, si sa apara in mediu virtual.
      Bine ca mi-ai amintit…tot mi-am propus sa caut pozele (din fericire le-am salvat, ca repede or disparut de pe net) cu gaborii ce s-au tras in poza de grup pe treptele IPJ, dupa o cafteala pe floaster. No, poza aceea trebuie scoasa la iveala la fiecare “stire” de-asta,ca din pacate aceea e adevarata valoare a militzienilor nostri.

  6. 10 august Răspunde

    @H&R. Îi văd să facă inclusiv test antidrog la alea trei fire de pătrunjel la 1 leu legătura!😱😵😮
    Că e periculoase babele astea! Niciodată nu o să fim o țară ca afară pentru că de fapt nici nu vrem să fie așa. Pentru noi e binye și așe, numa mai rău să nu hie!
    În țara asta când cei de la fermele de vaci ies la demonstrație că le mor de foame vacile ce face statul? Vine ANSVSA și le mai dă și amendă! În alte părți statul i-a subvenționat suplimentar și din timp ca să aibă bani să se pregătească pe seceta asta ca să aibă peste iarnă vacile furaj! Noi ce facem? Zbang amenda! Nerușinaților! Cum au tupeu să mai existe!?!? Nici bomba atomică nu ar putea dezinfecta țara asta!

  7. Vulpea bi-polara Răspunde

    Pana si pentru doamna aceea e penibila faza asta, doar jendarii cred ca e ceva special. Amu ramane sa vedem ofiteru analfabet pe lista celor impinsi in fata, prin martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.