Ultima actualizare: azi, 18:20
Locale

FOTO. Peste 300.000 euro descoperiți ascunși într-o mașină în PTF Halmeu

Peste 300.000 euro au fost descoperiţi în geanta unui cetățean ucrainean de către autorităţile de frontieră din PTF Halmeu cu ocazia controlului la intrarea în țară. Banii, pe care bărbatul nu i-a declarat, au fost reținuți până la clarificarea situației.

În această dimineață, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetățean ucrainean în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz înmatriculat în Ucraina.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit o geantă în care se afla suma de 319.650 euro, bani nedeclarați la controlul de frontieră. La verificări, şoferul a declarat că geanta îi aparține, iar banii sunt ai lui. Acesta a mai declarat că dorea să ajungă în Italia, de unde urma să cumpere mai multe mașini, pe care, mai apoi, să le ducă spre vânzare în Ucraina. Însă nu a putut prezenta niciun document justificativ și nici nu a declarat suma pe care o avea asupra sa conform legislației în vigoare.

În acest caz, întreaga sumă de bani a fost reţinută până la clarificarea situației, urmând ca ulterior să fie luate măsurile în consecință.

4 comentarii

 1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

  Trebuie musai ajutați că vedewți ce rău o mai duc! Apoi să vedeți voi ce ne vor controla pe toți europenii la gioale dacă trec cu bine de faza cu răzbelul! Parcă văd că ciuciu vor da înapoi tot ce au primit împrumut! Nu dau o ceapă degerată pe ei.

 2. bigbrother Răspunde

  Ce fraier! Trebuia să zică că a venit după ajutoarele NATO și UE! Să vedeți că primea și antemergător! Pe cât pariu?

 3. Pop Ioan Răspunde

  Saracii de ei.Ce mila mi-e de ei.

 4. Galatasarai Răspunde

  Confiscat imediat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.