Ultima actualizare: azi, 09:29

Locale

FOTO. Şoferii din Satu Mare, făcuţi cei mai proşti şi “inbecili”

Un tânăr din judeţul Maramureş consideră că şoferii din Satu Mare sunt cei mai proşti şi “inbecili”. După accidentul din zona Dura, unde o maşină în care erau doi copii s-a răsurnat şi s-a oprit într-un stâlp, el a scris un comentariu pe un grup de facebook în care relatează că era să facă accidente cu şoferi din Satu Mare.

Adevarul e ca pe zona aia sunt multi SATMARENI si aia nus cum mama dracului isi iau permisu ca nai cum ba deci nu ai cum sa fi ase prost sofer ….era sa fac accident cu masini de sm in zona deci feriti va de masini de sm …cei mai inbecili soferi ….”, a scris tânărul.

Mesajul a fost lăsat exact cum a fost scris, cu toate greşelile de ortografie.

Mesajul a primit mai multe like-uri, semn că mai multe persoane sunt de acord cu acest lucru.

Să fie sătmărenii cei mai proşti şoferi? Sau poate sunt chiar maramureşenii? Sau nu se poate generaliza?

13 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Saracutul…face pe altii in fel si chip dar el nu stie sa scrie corect in limba romana:)) asa e cand faci lb romana cu femeia de serviciu sau la coada vacii:))) “nai cum” :)) analfabetu’ dreq

  2. altu fără bmw Răspunde

    Știți ce mă bucură totuși? Că asta dacă ar fi de acuma nu ar mai lua permisul! Că ăsta sigur nu are 10 clase! Eventual 4! Adică îi facem pe alții în fel și chip dar nu vedem grinda din ochii noștri! Măi-măi!
    Eu am ceva vechime pe planeta asta. Încă din anii 80 m-a șocat stilul nebunesc de a conduce a șoferilor din Maramu. Era diferență ca de la cer la pământ să circuli prin Baia Mare față de ce era atunci prin Satu Mare! Și atunci de departe nu erau atâtea mașini ca acum! Așa că eu în locul lui aș fi copil cuminte și m-aș ocupa cu treburile interne din județul meu că are bugăt destule! Avem și noi pe ai noștri dar să spui că șoferii sătmăreni sunt cum zice el mi se pare absolut deplasat!

  3. Vasile Răspunde

    Șoferii maramureșeni au făcut școala de șoferi cu același instructor, toți conduc la fel de prost,ar trebui să-și pună o plăcuță in luneta din spate pe care să scrie Atenție Moroșan la volan.

  4. Altu Răspunde

    Apoi ăștia cu MM ar trebui să tacă. Au speriat proprietarii de lacuri în Ungaria, tot Vestul,spaima șoselelor în România și ei vorbesc. Or fi ei oameni de treabă dar sunt prădători,unde pun ei mâna e dezastru,( pădurile din județul lor și Borșa ).

  5. Gheorghe Răspunde

    No da si sa te intorci cu roatele in sus pe drum drept este o mare performanta,haideti sa recunoastem.Individul de la volan(nu am scris sofer)este bun de cascadorii si ar trebui sa se inscrie sa-l dubleze pe noul james bond in ceva filme.Pe bune!!Cum reusesc unii sa fie atat de stupizi si sa-si puna viata in pericol(si a altora) nu-mi dau seama….no da inca nu le-am vazut pe toate….

  6. Mihai Răspunde

    Da se iau de noi astea din MM dar din cauza unui din MM a o omort o femei nevinovat la limite de județ între SM și MM și am rămas doi copii fara mama din cauza unui șofer inconștient și incapabil de condus mai mergeți și învățați să conduceți

  7. XYZ Răspunde

    Hai sa nu ne suparam, daca spune cineva parerea,probabil din experienta. Cert ese ca nu se poate generaliza soferii dupa judete. Din pacate suntemi multi pe drumuri,aglomeratia e infernala,oameni se grabesc,sunt stresati, drumuri nu tare avem si etc. Toate aceste conditii nefavorabile duc la producerea accidentelor. Si acuma spun si parerea mea(din experienta), ca am si eu ceva vechime in condus,dar ori unde sa nu spun ca in tara, dar in judetele invecinate, Cluj, Salaj, Maramures m-am intalnit masini cu numar de SM, din pacate nu am avut experienta foarte buna in legatura cu ei. Sunt grabiti in totdeauna (sunt si oameni civilizati), mai ales dimineata intre Satu Mare si Cluj, mare grija trebuie sa ai, ca te imping de pe drum, mai ales in localitate si mai ales, cand tu respecti limita legala in localitate. Parerea mea e ca Satmarenii sunt un pic mai “mareti” ca si alti. :). Fiti mai prudenti, mai cu rabdare pe drumuri, ca pe toata lumea asteapta cineva acasa. Sarbatori fericite pentru toata lumea!!!

  8. Tolo Răspunde

    Ce articol! Bravo!
    Hai sa facem câte unul pe fiecare imbecilitate spusă pe social media…😒

  9. maramureșean Răspunde

    vreti sa spuneti ca nu sunteti inbecili ???????
    nenorociti si spurcati de satmareni !!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Maramuresan get be get Răspunde

    Da ma mai ales cei de-o anumita etnie,care fac scoala pe ungureste, de astia sa te feresti ca de dracu spurcata natie

  11. Tilimianul Răspunde

    CINE ZICE ALA E !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.