Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. Un bărbat şi-a agresat iubita, a avariat 4 maşini apoi s-a aruncat în apă şi a murit

Un bărbat din Oradea şi-a agresat iubita, apoi a fugit cu maşina de Poliţie şi intrând pe contrasens a lovit patru maşini. A coborât din maşină şi a sărit de pe pod în Criş. După circa o oră a fost scos din apă, decedat.

Ce pune Poliţia:

„Vineri, 23 decembrie a.c., la ora 13.11. IPJ Bihor a fost sesizat prin SNUAU 112, de un trecător, că pe strada Iza din municipiul Oradea, un bărbat tocmai a agresat o femeie.

Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la fața locului și au identificat-o pe femeia care fusese agresată. La vederea echipajelor de poliție, bărbatul bănuit de agresiunea concubinei sale a părăsit locul faptei la volanul unui autoturism, refuzând să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor. Acesta și-a continuat deplasarea până pe podul Constantin Prezan, unde a pătruns și a circulat pe contrasens, intrând în coliziune cu patru autoturisme. În urma evenimentului rutier, o persoană a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

După producerea evenimentului rutier, bărbatul a părăsit vehiculul pe pod și a intrat în apele râului Crișul Repede”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța.

Pompierii au ajuns la faţa locului. Bărbatul a fost găsit cu ajutorul dronelor, scos din apă şi predat unui echipaj de urgenţă, dar nu a mai răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

7 comentarii

  1. sm_noname Răspunde

    Pentru autor
    Textul “a avariat 4 ani” cumva nu este conform (poate “a avariat 4 masini”).

  2. Lăescu Răspunde

    Are portalul SM fel de fel de….cititori…

  3. Mihaita Piticu' Răspunde

    Tot mai multi nebuni pe zi ce trece……Ma jur

  4. H&R Răspunde

    Concubin sau iubit? Că nu-i totuna.

  5. Anonim Răspunde

    Are importanță??avea o mama si un frate..si nu a agresat pe nimeni a fost o cearta intre iubiți si nush cum din prostie s-a ajuns la nenorocirea asta..odihneste-te-n pace prietene !!😢😢😢

    • H&R Răspunde

      “Sursele BIHOREANULUI spun că bărbatul, un orădean de 27 de ani, a ieşit dezbrăcat la bustul gol în faţa blocului, pe strada Iza, din cartierul Rogerius, i-a tras două palme iubitei sale, iar apoi, la vederea polițiștilor, a fugit la volanul unui Audi de culoare albă.

      În zona podului Prezan din cartierul Dragoș Vodă a intrat pe contrasens și a lovit în total 4 mașini.

      Și-a abandonat Audi-ul în mijlocul drumului și a sărit în râu.”

      Zici ca nu a agresat pe nimeni, si ca totul era normal?
      Si daca calca un grup de copii? Tot era normal? Copii erau prosti?

      • comentator Răspunde

        E normal, atunci când consumă ceva iarbă sau ceva asemănător împreună cu fratello @Anonim. Bine că măcar nu a omorât pe cineva nevinovat în cursa sa nebună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.