Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO/VIDEO. Coliziune violentă în județ. Cinci persoane rănite, inclusiv trei copii!

Accident grav, astăzi, pe DN1C în dreptul localității Apa. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului mai multe persoane au fost rănite, inclusiv copii.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor, un echipaj TIM, o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 14 cadre militare și Serviciul de Ambulanță Județean din Maramureș.

În urma accidentului rutier, cinci victime (doi adulți, trei copii) au fost transportate la Spitalul Județean Satu Mare, o persoană fiind transportată de Serviciul de Ambulanță al județului Maramureș la UPU Baia Mare.

Cauzele producerii accidentului vor fi stabilite de către organele competente.

5 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    La în ce hal arată mașinile sigur au circulat cu viteza regulamentară. 😱😱😱

  2. Muresan Răspunde

    Viteza excesivă !!!. Unde era poliția rutieră ??? Pistolul, radarele ??? Ce activități și unde se aflau ???.

  3. Gheorghe Răspunde

    Intersecție,posibil ca neacordarea de prioritate sa fi fost cauza?Organele (in)competente încă nu au elucidat cauzele accidentului și chiar dacă su facut-o nu ne spun și nouă!!Oricum,service-urile au de lucru de nu-si vad capul.

  4. altu fără bmw Răspunde

    @Gheorghe, sau de vină e cel care a pus intersecția acolo. Unii chiar nu înțeleg cum au căpătat permisul pentru că dacă conduci cu o minimă atenție cel puțin 80% din accidente nu ar avea loc. Măcar de fraza aia cu conduita preventivă și cu încetinitul la o intersecție ori trecere de pietoni și-ar aduce aminte din când în când! Parcă și văd că după acest trosc-bummm iar vor fi mâine-pomâine afară polițaii rutier. Niște amenzi și se vor culca iar liniștiți.

  5. Conclusion Răspunde

    Deci si “autoturismele” se ciocnesc, am crezut ca numai BMW-urile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.