Ultima actualizare: ieri, 21:44

Publicitate

FOTOGALERIE. S-a deschis Hotel Viena, cel mai luxos și elegant hotel din Satu Mare!

O clădire din perioada interbelică a fost transformată în cel mai luxos hotel din municipiul Satu Mare! Situat în inima orașului, Hotel Viena este o călătorie în timp – atât în trecut, datorită clădirii istorice absolut superbe, cât și în viitor, datorită designului modern și îndrăzneț.

Hotel Viena este definița perfectă pentru lux și eleganță! Arhitectura Art Deco, combinațiile excentrice ale designului interior și atmosfera intimă sunt cuvintele-cheie ale călătoriei la care va lua parte fiecare turist ce își va rezerva șederea la hotel.

Camerele sunt personalizate pe culori, holurile sunt înfrumusețate cu picturi ale artiștilor sătmăreni Valer Sasu și Florin Țițu, iar clădirea întreagă lasă impresia unui muzeu vienez. Camerele beneficiază de WI-FI la viteză foarte mare, safe box, cosmetică personalizată, totul fiind, totodată, computerizat: clientul poate să își regleze temperatura în cameră, lumina.

La subsolul hotelului este zona pentru mic-dejun a cărui design este unul primitor, perfect pentru a lua prima masă a zilei în tihnă. Urmează, pe viitor, să fie deschis și un restaurant în incinta hotelului, dar și o terasă mare în spatele acestuia. La intrarea în hotel este o cafenea selectă la care vor avea acces atât persoanele cazate, cât și sătmărenii ce doresc să savureze băuturi într-un lux absolut.

Fie că ești din Satu Mare sau dintr-un alt județ sau țară, trebuie să încerci experiența unică a hotelului Viena!

_______________________________________________________

Rezervări

Telefon: 0361805900

Facebook: Hotel Viena

e-mail: [email protected]

Site: https://vienahotel.ro