Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Cerșetoare cu bebelușul în braţe, la 0 grade, în Satu Mare

Cerșetoare cu bebelușul în braţe. O femeie a ieșit cu bebeluşul şi cu băiețelul de cîţiva ani la cerșit pe străzile municipiului Satu Mare, la o temperatură de 0 grade.

Femeia a fost surprinsă în cursul zilei de azi la o benzinăriei de pe strada Botizului. După ce a fost alungată de la benzinărie, femeia a luat la rând toate firmele și barurile de pe acea stradă. Aceasta a copilul ținut la piept iar băiețelul mergea pe lângă ea, cerând bani de la oameni.

“Mi se pare ireal ce s-a întâmplat. Am crezut că este o păcăleală, că vrea să păcălească lumea cu bebeluşul, dar din când în când ridica păturica de pe bebeluş şi sufla aer cald. A intrat în grabă în mai multe soecietăţi, fiind urmărită de aproape de altă femeie”, a spus sătmăreanul care a realizat filmarea, pentru PortalSM.

 

4 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Protectia copilului si politia ce face?

    • România reală Răspunde

      Pe vremea asta? Ghici! Nu-i mai bine la căldurică unde se fabrică statisticile pentru sfârșit de an? Dacă e prea groasă treaba eventual se participă la ceva chestie lacrimogenă și cu multe selfie. Mulțumit de răspuns? Aici m-am referit la proteția copilului. Că în rest poliția o amendează și o pune pe tren. Iar individa coboară și a doua zi maximum este la locul ei.

  2. dr.Raed Răspunde

    purdeul ala precis nu va face covid

  3. john Răspunde

    Boschetar italian , in fiecare zi rezemat de perete la Santec Randunica. De dimineata pana seara .Ireal .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.