Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Kinetoterapeut al Spitalului Judeţean, reţinut. Ar fi pipăit o pacientă

Kinetoterapeut al Spitalului Judeţean, reţinut după ce ar fi pipăit pe sân o pacientă în timp ce o masa.

Potrivit informaţiilor PortalSM, incidentul s-a petrecut în luna iunie, dar ordonanţa de reţinere a fost emisă în 25 noiembrie. După ce a fost reţinut 24 de ore, el a fost plasat sub control judiciar însă nu mai are voie să profeseze cel puţin pentru următoarele 60 de zile.

Femeia care îl acuză că a pipăit-o pe sân în timpul unei şedinţe a chemat mai mulţi martori care au fost testaţi cu poligraful.

Bărbatul neagă acuzaţiile care i se aduc, însă judecătorul a notat că din probele de la dosar sunt “suspiciuni rezonabile” că ar fi comis pretinsa infracţune. Judecătorul a mai reţinut că bărbatul a oscilat în declaraţii, adică iniţial ar fi recunoscut parţial că ar fi pipăit sânul femeii, dar în faţa judecătorului a spus că nu a realizat nicio acţiune nepotrivită în mod intenţionat.

Kinetoterapeutul a reclamat faptul că de la plângerea femeii, care a avut loc în 21 iunie, până la reţinerea sa, în 25 noiembrie a trecut mult timp în care a profesat, astfel că nu înţelege de ce i s-a interzis acum să profeseze. În tot acest timp au fost testaţi cu poligraful atât pacienta care l-a reclamat cât şi mai mulţi martori.

În schimb, judecătorii au arătat că luarea măsurii preventive este necesară, deoarece se elimină astfel riscul ca acesta să comită din nou infracţiuni.

Prin urmare, konetoterapeului are interdicţia de a profesa până în 24 ianuarie 2023, urmând ca în funcţie de înaintarea procesului penal să fie luate alte măsuri.

10 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Urmeaza ginecologii… 🤣🤣🤣

  2. Gheorghe Răspunde

    Vezi nene dacă te dai la obiectul de muncă al altuia.Tine-ți mâinile acasă sau dacă tot pipăi sânul fă-o altfel,fără martori și cu aprobarea certă a proprietarei sânului😜.Tu te-ai lăsat sedus și faci ,, mânarii”de față cu alții și o pui pe doamna în situații dificile,dacă tace se interpretează ca ia plăcut(tit ce e posibil) și ar mai vrea dar fiind martori de față bineînțeles ca își va apara inocența auzându-te pe tine.
    Acum îți va fi greu sa te disculpi asa că ai cam imbulinat-o.

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    O singură nedumerire. Toate s-au petrecut în iunie, unii au cercetat ce au cercetat iar măsurile se iau în prag de decembrie? Așa pericol este că luăm măsuri împotriva lui după 5 luni? Și între timp respectivul am înțeles că a și profesat??? Chiar nu pricep. Nu vreau să-l disculp dar în caz de un viol copilul aproape se naște în acest timp!

  4. Fasz Răspunde

    Să atingi o femeie pe sâni este o infracțiune, sunt dezorientat, unde mai pot să o ating?

    • @Fasz Răspunde

      Mă gândesc că în curând careva birocrat dăștept va inventa că trebuie să depui pentru asta cerere cu timbru fiscal și aștepți aprobarea 30 de zile. Bineînțeles lucrătoare. Ceva nu e koșer în povestea asta dacă până la faza cu controlul ăsat judiciar au trecut 5 luni. Probabil serviciile nu au fost pe măsură și clienta s-a șucărit. A zis lasă că îți fac eu felul! Nu îi caut scuze la individ dar parcă ne-am pierdut busola cu haștaghismele astea. Mai e puțin și copiii o să înceapă să-și bată părinții. Asta ca răspuns pentru asuprirea multimilenară cum fac afroamericanii în SUA. Alooo!!!!!

      • Daniel Răspunde

        Pe tine te vor reclama și atunci și pe bună dreptate. Ai uitat de dosarul cu șină. Cerere respinsă!

        • @Fasz Răspunde

          Foarte posibil. Trăim într-o colonie cu forma de guvernământ democrație haotică, absurdă. Tot ce nu este logic acel lucru la noi se poate întâmpla. Apoi când dăm cu piciorul la tot și ne trezim fără nimic și în fundul gol urlăm că ne e frig. Ne merităm soarta. Iar partea vătămată peste ani va protesta că de ce nu este pipăită sau măcar fluierată pe stradă. Acum dau o fugă la papetărie să iau un dosar cu șină!😉

    • Gica Barosanu Răspunde

      După americani, sexul oral nu este sex….
      Vezi Bill Clinton si practicanta la Casa albă….. Sa nu mai zic ca a penetrat-o cu trabucul si apoi a fumat : cel mai bun trabuc. Bill a scapat….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.