Ultima actualizare: azi, 21:15

Locale

La Satu Mare își face debutul aparatul de fitness cu cea mai modernă tehnologie a secolului XXI

Studioul InfraslimX își deschide porțile pe 1 decembrie la Satu Mare, plasându-l orașul pe locul doi pe lista națională, care până acum includea doar Alba Iulia. Aparatul este găzduit în salonul de înfrumusețare și remodelare Glamour Beauty and Shape din centrul orașului.

InfraslimX este o bicicletă profesională, combinată, care permite corpului uman să ardă 900-1200 de calorii în doar 40 de minute de antrenament. În cabina sa se aplică în același timp efectele benefice ale masajului cu vacuum, tratamentului cu infraroșu, terapiei cu colagen, terapiei cu ozon și oxigen, iar și aromoterapia. Acestea se susțin reciproc pentru remodelare rapidă și detoxifiere. Un antrenament de 40 de minute cu InfraslimX echivalează cu aproximativ 3 ore de alergare.

Vremea nu interferează cu acest sport, nu există sală aglomerată sau distrageri, remodelarea are loc într-un mediu complet privat. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai eficiente metode de ardere a grăsimilor și strângere a pielii, este și un fel de distracție și relaxare, datorită ecranului multimedia încorporat. În timp ce pedalezi, poți viziona cel mai recent episod din serialul tău Netflix preferat, sau videourile celor mai tari YouTuberi, poți asculta playlistul Spotify preferat, dar și să alegi din rutele noastre virtuale.

Vacuumul ajută la eliminarea toxinelor din organism, astfel după doar un antrenament reduce vizibil celulita și crește elasticitatea pielii. Radiațiile infraroșii au efect de ardere a grăsimilor, regenerează pielea, detoxifiază și întărește sistemul imunitar. Terapia cu fotocolagen are ca rezultat estomparea ridurilor, strângerea pielii și vindecarea rănilor prin stimularea producției de colagen și elastină. Utilizatorii de oxigenoterapie pot experimenta o condiție fizică îmbunătățită, un somn mai profund și în general o calitate a vieții mai bună. Terapia cu ozon are un efect benefic asupra metabolismului celular, întărește și curăță pielea, astfel este eficient în tratarea acneei, și împotriva herpesului. Pe lângă faptul că oferă utilizatorilor un mod ușor și eficient de tonifiere, InfraslimX este de asemenea ideal pentru ameliorarea stresului prin aromaterapie. Astfel, pierderea în greutate și menținerea sănătații sunt combinate cu relaxare și reîncărcare.

Programările se fac prin mesaj privat, prin intermediul paginii de facebook a studioului InfraslimX, care poate fi găsit sub numele Glamour Beauty and Shape. Locurile sunt limitate, rezervă-l pe al tău chiar azi!