Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

OFICIAL. Sătmăreanca Flori a ajuns în marea finală Chefi la Cuțite

Sătmăreanca Florica Baboi (Flori) a ajuns în finala Chefi la Cuțite sezonul 10. După trei probe dificile în semifinală, Flori a reușit să îi impresioneze pe jurați, iar în această seară va lupta pentru marele trofeu și pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

Concurenții au așteptat cu nerăbdare verdictul chefilor și al degustătorilor pentru a afla cine sunt cei trei finaliști care vor intra în Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite, unde se vor confrunta pentru premiul în valoare de 30.000 de euro.

Florica Boboi, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost desemnată ultima finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta nu s-a așteptat nici măcar o secundă, motiv pentru care vestea Ginei Pistol a luat-o prin surprindere.

Camerele de supraveghere au filmat-o în timp ce se prăbușea pe podea de la emoții. Mai mult decât atât, concurenta a izbucnit în lacrimi.

„Nu îmi vine să cred!”, a spus Florica Baboi.

Sătmăreanca ar fi câștigătoarea sezonului 10 Chefi la cuțite, se arată într-un mesaj transmis de contul de Instagram al celor de la Viperele Vesele, care au mai anunţat câştigătorii altor ediţii.

Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 va fi difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Sursa: a1.ro


Un comentariu

  1. Aspi Rina Răspunde

    Ea castiga premiul cel mare de 30.000 de euro !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.