Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

O sătmăreancă, pe scenă la decernarea Cupei Mondiale. A ținut trofeul câștigat de Messi

Adriana Paul, originară din județul Satu Mare, lucrează în Qatar ca stewardesă, iar duminică seara s-a aflat pe scenă, la decernarea Cupei Mondiale, alături de oficiali din fotbal, reprezentanți din Qatar, dar și alte stewardese.

Pentru ceremonia de premiere de la finala Cupei Mondiale din Qatar, oficialii țării arabe au apelat și la mai multe stewardese ale companiei aeriene Qatar Airways, pentru a aduce medaliile și trofeele.

Stewardesele și-au făcut apariția pe scenă, în uniforma vișinie a companiei aeriene, iar apoi au înmânat trofeele. Sătmăreanca Adriana Paul s-a numărat printre ele. Ea a fost cea care a ținut trofeul pentru cel mai bun jucător, care a fost oferit lui Lionel Messi.

„Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”, a transmis sătmăreanca.

Argentina s-a impus, duminică, în fața Franței, scor 2-2 (3-3 după prelungiri, 4-2 după loviturile de departajare) în finala Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2022.

 

Sursa: Libertatea

20 comentarii

  1. zugravu Răspunde

    Tencuială excesivă.

    • dorel Răspunde

      Să nu fim răi ,chiar îi frumoasă ! Felicitări domnișoarei !

      • zugravu Răspunde

        Nu sunt rău. Am avut o profă (și reține o profă și nu un prof ca să zici că e misoginism) și care a zis că tinerețea și frumusețea sunt chestii de moment. Că trec și atunci e bye-bye. Valorile intrinseci din om sunt cele care fac pe om OM. Susțin în continuare ce am spus prima dată. Este excesivă. Sunt multe fete de acest tip care cum deschid gura nu știi cum să te ascunzi de ele. Nu zic că și în cazul ăsta că doar este stewardesă și asta presupune totuși ceva. Dar peste 5 maxim 10 ani nu va mai fi stewardesă pentru că vin alte fete tot așa doritoare și atunci se va uita la poză și atât. Rămâne de văzut dacă își face rezervă financiară pentru aceea perioadă. Că tencuitul ăsta și restul, mai ales dacă e de calitate costă enorm.

        • Militia Răspunde

          Zugravu bipolar cand nu ajunge la struguri zice, ca sunt acri

          • zugravu

            N-am gusturi de atsea. Sincer. Uită-te pe f.book cât de tencuită excesiv este, cu botox și toate intervențiile posibile chirurgicale acolo le poți descoperi. Dacă ție îți plac din astea e fix treaba ta. Nu ai tu atâția bani câți nu poate cheltui ea! Pricepuși? De gustibus non discutandum.

  2. Lione Mehi Răspunde

    “ca stewardesă” daaa

  3. Szalma Jack Răspunde

    Cămărzana ?

  4. Glami Răspunde

    Frumoasa foc domnisoara. Cu suflet mare !

  5. Air Țâțoasa Răspunde

    Gata! Apogeul carierei! Poate să se pensioneze.😲😵😜 Era mare păcat dacă nu se lansa acum proaspăt cu asta în spațiul public! Doar trebuie exploatat bunătatea de selfie astfel făcut! Orgasmic!

  6. Air Țâțoasa Răspunde

    Aici la cine ce știe întrebarea este că ea în afară de asta ce știe.

  7. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ii bunoca 🙂

  8. 007 Răspunde

    Catre acest 007 de aici,eu autenticul 007, iti multumesc ca mi-ai plagiat acest pseudonim, dintr-un simplu motiv, plagierea oriunde si oricand scoate in evidenta o problema de incultura si/sau escrocherie a individului …si desigur,arogarea-obtinerea unei inteligente false in fata auditoriului ,mai mult sau mai putin cititit,adunati in mare masura intr-o societate cu efect de turma egocentrica de comentatori (si) pe Portal SM.
    In rest ,manuta pe carte si o sa ai efectul luminii sarbatorilor asupra ta pe marime,,inteligentei”pe care o vei acumula,desigur …daca ai cu ce ?!.

    • y Răspunde

      Vai, cadavrel, ne leși?!
      Savureză sărbătorile, ar putea fi ultimele pentru tine…

      • y Răspunde

        Ia folosește tu altă literă din analfabetul tău! Crezi că ești mai autentic dacă mă imiți? Ei află de la mine că NU!

  9. Ion Răspunde

    Catre Redacție:
    ,,Eu sunt fata de la țară, vin tocmai din Bârsana, din Maramureș. Am stat cu bunicii, părinții. Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare, la școală. Dacă aș spune aceste lucruri cuiva care locuiește aici, nu m-ar crede. Am plecat din România acum opt ani, am locuit trei ani în Londra și, pe urmă, am venit în Qatar în 2017.”, a declarat Adriana Paul, pentru playsport.ro.”

    • Lăptăreasa Răspunde

      …. și acum mulg altceva. Mult mai cu spor. Fără știrea asta nici Crăciunul nu venea și nici Messi nu primea trofeul????😵😱🙃😲

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.