Ultima actualizare: azi, 11:02

Locale

Razii în județul Satu Mare. Bărbați prinși în timp ce transportau ilegal lemne

La data de 8 decembrie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au efectuat activități pentru combaterea și prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, transportul, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au identificat, în trafic, pe raza localității Turț, un bărbat, de 62 de ani, din aceeași localitate, care transporta material lemnos, de esență plop și gorun, fără a deține aviz de însoțire a mărfii.

Totodată, a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din Turț, care transporta o cantitate de lemn mai mare decât cea înscrisă pe avizul de însoțire a mărfii.

Materialul lemnos pentru care bărbații nu dețineau documente a fost ridicat în vederea confiscării și predat, în custodie, angajaților Ocolului Silvic Ardud.

În cadrul activității, polițiștii au legitimat peste 10 persoane și au aplicat două sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.171/2010, în valoare de 2000 de lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Un comentariu

  1. Xxxx Răspunde

    Oameni buni, scrieți pe mașina Holzindustrie Schweighofer Austria și nu vă mai oprește nimeni !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.