Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Și-a ”ars” colegul. I-a furat cardul din vestiar și a scos mii de lei. Apoi cei doi s-au împăcat

Un sătmărean și-a ”ars” colegul de muncă. I-a furat cardul din vestiar și a scos mai multe sume de bani, cauzând un prejudiciu de câteva mii de lei. Hoțul a scăpat însă ieftin: a fost iertat de persoana vătămată, cu care s-a și împăcat.

Concret, sătmăreanul a sustras cardul bancar din vestiarul locului de muncă, după care a sustras și codul de acces la contul bancar al persoanei vătămate pe care l-a aflat accidental anterior, a accesat sistemul informatic al băncii și a efectuat un număr de trei retrageri de numerar de la un ATM-ul din municipiul Satu Mare. Acesta a scos mai multe sume de bani de pe card și a cauzat un prejudiciu de 2.900 lei.

Din declarațiile persoanei vătămate rezultă că a efectuat o operaţiune de scoatere numerar, timp în care inculpatul, colegul său de serviciu, s-a aflat în spatele său şi a putut observa codul tastat pentru a accesa contul bancar. Fiind mai apoi audiată, persoana vătămată a declarat că inculpatul a recuperat în întregime prejudiciul cauzat şi că, în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunii de furt, s-a împăcat cu acesta şi nu mai doreşte continuarea procesului penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.