Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Şi-a cinstit prietenul cu băutură, apoi s-a oferit să îl ducă acasă, dar a făcut accident

Și-a cinstit prietenul cu băutură, iar apoi s-a oferit să îl ducă acasă. Planul sătmăreanului nu a funcționat, întrucât scurta călătorie s-a încheiat cu un accident.

După accident, sătmăreanul a suflat în etilotest care a arătat o alcoolemie generoasă. Acesta a declarat că în data de 15.12.2021, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla la domiciliul său, a consumat băuturi alcoolice împreună cu un prieten. În jurul orei 14:30, s-a urcat la volan cu prietenul de pahar, cu intenţia de a-l duce acasă pe acesta din urmă. În timp ce se afla pe strada Odoreului, a lovit din spate un autoturism.

La scurt timp după accident, la faţa locului s-a prezentat un echipaj al poliţiei rutiere care a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest ce a indicat o concentraţie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, ulterior, sătmăreanul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice.

Cu ocazia audierii în calitate de inculpat, sătmăreanul a precizat că își menține declarațiile date anterior şi regretă săvârşirea infracţiunii.

Pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, sătmăreanul a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare.

2 comentarii

  1. soarec de camp Răspunde

    Nu va suparati, scrieti cumva in viitor?

    Dati-mi si numerele de la lotto, va rog.

    Cum naiba sa fiti atat de penibili, ca nu este zi sa nu gafati ceva, sa ziceti ca in data de 12.12.2022 s-a intamplat incidentul, la ora 14:30 CAND EU CITESC ARTICOLUL LA 14:25??? “Acesta a declarat că în data de 15.12.2021, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla la domiciliul său, a consumat băuturi alcoolice împreună cu un prieten. În jurul orei 14:30”

    Ce informatii transmiteti, oameni buni???

    Sunteti chiar penibili.

  2. Zoltan Răspunde

    Buna ziua,

    Imi cer scuze dar ceva nu bate privind data/ora editarii articolului(astăzi, 12:24) si data/ora mentionata in articol (Acesta a declarat că în data de 15.12.2021, în jurul orei 12:00, în timp ce se afla la domiciliul său, a consumat băuturi alcoolice împreună cu un prieten. În jurul orei 14:30) :
    https://i.imgur.com/oom0avh.png

    puteti sa reveniti cu cateva detalii/corecturi/precizari in acest sens va rog ?

    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.