Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Şofer “profesionist”. Şi-a cumpărat permisul şi a circulat 5 ani până a fost prins!

Un bărbat din Satu Mare a fost trimis în judecată, recent, după ce şi-a cumpărat un permis de conducere şi a fost prins. Bărbatul şi-a cumpărat permisul de la nişte ucraineni cu suma de 1.500 de lei, încă din anul 2016, circulând fără probleme în tot acest timp.

Potrivit informaţiilor PortalSM, problemele au început bărbat în toamna anului trecut când a vrut să iasă din ţară prin vama Petea la volanul unei maşini cu numere de Belgia. Poliţiştii de frontieră i-au solicitat permisul de conducere, valabil pentru toate categoriile, şi când l-au verificat au descoperit că acesta nu există în nicio evidenţă, adică este unul fals. Omul a uitat faptul că în vamă se solicită permisul de conducere.

Luat la întrebări, sătmăreanul a recunoscut că în anul 2016 a cunoscut o persoană care i-a propus să obţină permisul în Ucraina, pentru suma de 1.500 de euro, fără a se deplasa în ţara vecină sau a efectua şcoala de şoferi.

El a ajuns acum în faţa judecătorilor, urmând să îşi afle pedeapsa pentru conducerea fără permis şi uz de fals.

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Vai ce au prins politistii! 😳
    La legitimare ar trebui doar sa puna pe soferii opriti in trafic, sa citesca doua trei propozitii. Limba romana sau maghiara, egal. Vezi cate permise ar putea colecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.