Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Software resurse umane, soluția pentru digitalizarea companiei tale

Cu scopul de a avea parte de procese interne eficiente, un software resurse umane este alegerea potrivită. Aplicația complexă poate include: un software evaluare angajati, un modul pentru administrarea personalului, soluții pentru eficientizarea recrutării și a instruirii angajaților, dar și alte funcționalități. Specialiștii HR sunt nevoiți să se ocupe de o mulțime de sarcini în fiecare zi, care presupun gestionarea datelor personale ale angajaților. De aceea, au nevoie de instrumente digitale performante care le eficientizează munca.

Tehnologia sprijină activitatea administrativă

Un software resurse umane ajută personalul din departamentul HR să păstreze datele angajaților, în format electronic, într-un mediu securizat. Pentru a analiza performanța membrilor companiei, în aplicație se regăsește un software evaluare angajati, care permite împărtășirea feedbackului de către superiori, dar și de către cei evaluați. De asemenea, cu ajutorul unui software resurse umane, poate fi preluat pontajul angajaților, indiferent de locul din care își desfășoară activitatea. O astfel de soluție digitală automatizează numeroase procese de management al resurselor umane, degrevând specialiștii HR de sarcini manuale, repetitive. Prin urmare, aceștia se pot concentra pe sarcini mult mai productive, prin care să contribuie la dezvoltarea companiei.

Soluțiile software facilitează creșterea performanței

Orice organizație își dorește să aibă parte de angajați performanți, pentru a avea succes în atingerea obiectivelor de business. Un software resurse umane are printre funcționalitățile sale și un software evaluare angajati, care ajută la identificarea aspectelor ce pot fi îmbunătățite. Prin intermediul programului, poți crea sesiuni de evaluare personalizate în funcție de angajați și de specificul activității fiecăruia. După completarea chestionarelor de evaluare în format electronic, angajatul, dar și superiorul din cadrul departamentului, oferă feedback într-un software evaluare angajati.

Apoi, pot fi generate rapoarte cu rezultatele obținute în cadrul evaluării. Ulterior, poți stabili cursurile sau programele care trebuie urmate, astfel încât un anumit angajat să-și dezvolte abilitățile care au nevoie să fie îmbunătățite. De asemenea, ai posibilitatea de a monitoriza istoricul performanței angajaților cu ajutorul aplicației. După utilizarea unui software evaluare angajati, cu modulul de training dintr-un software resurse umane poți gestiona instruirea personalului.

Nevoile angajaților, gestionate cu ajutorul unei aplicații complexe

Instrumentele digitale care ajută la eficientizarea activității administrative acoperă o varietate de nevoi. Alături de funcționalitățile prezentate mai sus, un software resurse umane pune la dispoziția companiilor și un portal self-service pentru salariați. În acest fel, se reduce dependența angajaților de departamentul de HR. Având la dispoziție o platformă dedicată lor, aceștia nu mai sunt nevoiți să comunice direct cu personalul de resurse umane pentru a clarifica orice situație. Prin urmare, se câștigă timp pentru ambele părți, iar birocrația este minimizată. Dintr-un portal al angajatului, pot fi vizualizați fluturașii de salariu, pot fi efectuate cereri de concediu, pot fi solicitate adeverințe și de asemenea, se pot accesa diverse documente de interes.

Alege True HR pentru eficientizarea activităților de resurse umane

Procesele administrative din companii pot fi eficientizate cu True HR, un software resurse umane în care sunt incluse 19 funcționalități, printre care și un software evaluare angajati. Aplicația complexă dezvoltată de UCMS by AROBS este intuitivă și configurabilă, pentru a acoperi o gamă largă de nevoi ale companiilor din diferite domenii de activitate. Pentru a afla particularitățile soluției software True HR, contactează acum specialiștii UCMS by AROBS prin e-mail la [email protected] sau la telefon 0738 822 537.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.