Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Un sătmărean, numit secretar de stat la Ministerul Mediului

Un sătmărean a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului. Valer Cristian Beșeni, secretar general al PNL Satu Mare, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului.
​Prin Decizia cu nr.566/16.12.2022 a prim – ministru, Nicolae – Ionel Ciucă, Cristian Valer Beșeni, a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.
“Pentru liberalii sătmăreni această numire reprezintă o victorie, dar și o recunoaștere a valorii oamenilor din PNL Satu Mare.
În perioada 2020 – 2022, Cristian Valer Beșeni a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, poziție în care s-a remarcat ca un bun organizator și coordonator al instituțiilor pe care le-a avut în subordine. Suntem încrezători că și în această nouă calitate de înaltă demnitate publică, Cristian Valer Beșeni își va face datoria în mod exemplar și va sprijini acele proiecte care să fie în beneficiul tuturor comunităților noastre și avem convingerea că PNL Satu Mare va avea numai motive de mândrie, legate de viitoarea activitate a noului secretar de stat”, transmite PNL Satu Mare.

19 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Iar cercetătorii britanici urmează să stabilească care sunt competențele sale care le-au recomandat? Sau ne uităm la poze de la articol și suntem ca și lămuriți? Atâta vreme cât timp așa se petrec numirile nu ne putem aștepta la ceva în sens pozitiv. Să nu am dreptate. Dar din ce a performat pe plan local chiar nu pricep.

    • bigbrother Răspunde

      Așa cum nu a făcut mai nimic aici și acolo poate (de fapt nu poate) face nimic liniștit și acolo sus. Sau a fost picat în sus ca să nu-i fie în calea cuiva? Că au fost și din astea.

  2. H&R Răspunde

    Ádrián Kozma, ai cuvântul.

  3. Ionut Răspunde

    De la plimbatul hârtiilor la urgența spitalului județean Satu Mare la vicepreședinte al consiliului județean Satu Mare si la cel de secretar de stat este un salt imens….îl recomandă competența pe cumetrie, naș-fin…. în rest alte realizări mărețe înafara de execuția ordinelor nasului Cozma.. nimic….un bun executant…din familie….nu contează că este prost ca noaptea,este secretar de stat (văi p..la lui de stat,unde este pămpălău ăsta)…nu durează mult până nasul Cozma va intra în istorie si după care, finitul Beseni (prostul familiei) v-a ajunge înapoi la spitalul județean purtător de hârti!!!:))))

  4. Dorel Coica Răspunde

    Cine e Beseni?

  5. Ionut Răspunde

    ….un bun organizator….scrieți căcaturi….asta nici zaharul in cafea nu știe să și-l organizeze!!!☝️🤦

  6. Ionut Răspunde

    ….la mediu țanțoș bârnă îl …. exact cum a …. nașul său cozma UDMR-ul la Satu Mare…. neinspirată numire din partea nasului pentru fin…..sau v-a fi liniște pe plan local daca a fost numit finul la mediu….curvasag politic marca Cozma….și asta se poate…suntem geană pe situație și vom analiza pe parcurs reacțiile deputatului Cozma până la alegeri….sa vedem dacă ii mai …. pe unguri sau nu!!!

    • Dorel Coica Răspunde

      Nu am auzit de el pana acum. Cine e mama lui, cine e tatăl lui?

    • bigbrother Răspunde

      Așa cum NU A FĂCUT MAI NIMIC aici (oriunde a fost plantat – spital sau consiliu județean) și acolo poate să NU FACĂ MAI NIMIC. Liniștit acolo sus dormitând în fotoliul comod. Un stille Nacht autentic românesc! Îți dai seama că acum se vor putea întâlni mai des la Bucale nașul și cu finul??? Ce fain! Tu știi că Ministerul Mediului este foarte aproape de Palatul Parlamentului??? Sau cine știe poate că a fost picat în sus ca să nu-i fie în calea cuiva aici pe plan local? Că au fost și din astea. Sau poate este cumva cadou de Crăciun din partea nașului?😱😱😱😵

  7. CATRINEL RAT Răspunde

    NUMAI RETARDATI TRIIITE PNL SATU MARE LA BUCURESTI

  8. Smile Răspunde

    Întreaga organizaţie PNL Satu Mare îi o gaşcă de indivizii care nu se pricep la nimic, şi pe care Cozma trebuie să le ofere fiecăruia posturi la stat, că ei nu sunt în stare de nimic.

  9. APIA Răspunde

    Lingaul de Bretan nu primește nimic?

    • H&R Răspunde

      Vine rândul si la el. Stai flexi.
      Cozma acum e cu țâța-n gură. Totu-i roz. Nu-s probleme cu ungurii. Totu-i uns.
      Poate Bretan primește postul de ambasador de Austria. Și atunci intrăm direct în scheggem.

  10. Micutzu Răspunde

    Baaa voi sunteți cretini !!!pe anomalia asta l ați înfipt acolo!!
    Slugoi ordinar și monument de nesimțire !!
    Buba neagră sa va voteze și pe voi !!!

  11. Corleone Răspunde

    Așa sa va ajute Cel de Sus!!dupa cum va pasa de oameni și comunitate!!!
    Viermilor!!!sunteti cancerul societății noastre!!!

  12. Sile Răspunde

    Daca vreti pe mai departe coruptie si nepotisme ..votati PNL,PSD si USR! Nu v-ati lamurit anii acestia de ei? Numai functii si pensii speciale viseaza toti!Noi pleava suntem buni doar la vot ..dupa..nu-i mai intereseaza de noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.