Ultima actualizare: azi, 21:58

Locale

VIDEO. Caiac SMile duce 1.000 de persoane cu dizabilităţi pe pârtii. Cum îi putem ajuta!

Asociația CaiacSMile din județul Satu Mare își propune să ducă în acest an 1.000 de persoane cu dizabilități pe pârtie, oferindu-le astfel oportunitatea de a se bucura de distracția și beneficiile sporturilor de iarnă.

Pentru a-și îndeplini acest obiectiv, asociația mai are nevoie de sprijinul financiar al comunității. Oamenii care doresc să susțină acest proiect minunat pot face donații prin intermediul site-ului [link].

Începând cu această lună, asociația condusă de Ionuţ Stancovici organizează ieşiri pentru persoanele cu dizabilități, asigurându-le toate echipamentele necesare și instruirea de specialitate. Acest proiect este un pas important în promovarea incluziunii sociale și oferirea oportunităților egale tuturor persoanelor, indiferent de abilitățile lor.

Însă, pentru susţinerea tutror cheltuielilor mai este nevoie de sprijin financiar.

Pe lângă donaţia făcut prin link, Asociaţia Caiac Smile mai poate fi sprijinită de către antreprenori prin direcţionarea a 20% din impozitul pe profit, în condiţiile stabilite de lege.

Ionuţ Stancovici a demarat de la Satu Mare unul dintre cele mai mari proiecte sociale de acest gen din lume care va fi implementat pe mai multe pârtii din România în această iarnă. Pentru el şi chipa de voluntari zâmbetele celor care merg pe schi şi ale familiilor aparţinătoare sunt mult mai importante decât eforturile necesare pentru organizearea taberelor.

Donează şi tu pentru Tabere de schi adaptat pentru 1000 de persoane cu dizabilități via Ionuț Stancovici – Galantom – Comunitatea oamenilor de bine, aici.

Mai multe detalii găsiţi pe site la Caiac SMile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.