Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

VIDEO. Locomotivă în flăcări. Magistrala spre Satu Mare, afectată

O locomotivă în flăcări la Dej a dat sâmbătă la prânz peste cap traficul feroviar în nordul Transilvaniei. Pompierii intervin la fața locului, informează clubferoviar.ro.

Un incendiu a izbucnit la locomotiva unui tren marfar, în zona străzii 1 Mai din Dej, informează site-ul de știri locale Dejeanul.ro. În urma apelului la 112, la fața locului au fost trimiși pompierii, un echipaj SMURD dar și polițiștii.

Flacările se manifestă cu violență la compartimentul motor al locomotivei, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. În acest moment, circulația feroviară este afectată, pentru că liniile de alimentare cu electricitate de la calea ferată au fost scoase de sub tensiune, pentru ca pompierii să poată interveni în siguranță.

6 comentarii

  1. Francisc Răspunde

    Suntem sub Burkina Faso sau Somalia !!Treizeci si doi de ani de distrugere continuă,exact așa cum a prezis Ceaușescu ! Schengen?Poate niciodată!

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dacă și acum se mai circulă pe șine pe care scrie K.u.K. ce mai vrei? Această nație tot timpul are nevoie de un dușman de serviciu și poate să rabde și să accepte orice.
    PS. În 30 de ani timpul necesar pentru Satu Mare – București cu trenul a crescut aproape cu 2 ore și jumate!!!! Deci nici măcar nu a scăzut! Asta este la unii dezvoltare? Sau dezvoltarea se măsoară în plicuri și în conturi secrete sau mai puțin secrete?😱🤢😵🤮

  3. Irony Răspunde

    Cu ocazia asta CFR-ul, va dedica, o piesa foarte foarte speciala de la Ana Lesko – Ard in flacari!

  4. altu fără bmw Răspunde

    Înainte către noi culmi ale involuției! Să-mi spună careva unde sunt atâtea locomotive în flăcări ca la noi? Pur și simplu la cum arată vagoanele te și aștepți ca trenul să se descompună pe traseu. Dar pretenții sigur că au ceferiștii! De ce să nu aibă dacă li se permite? Că trenurile circulă deja mai mult goale aia nici nu mai contează! Cine poate merge cu mașina autobusul sau pe distanțe lungi clar cu avionul! Numai CFR să nu fie! Felicitări! Țineți-o tot așa băieți că mai e puțin și rămâneți singuri, adică fără pasageri! Nu mai e mult!🤮😵🤢🤢🤢😱😢😠

  5. H&R Răspunde

    CFR va fi cumpărat de careva băiat deștept sau băieți deștepți. Stați flexi nu vä trepidați.
    Sau poate de austrieci. Mai știi tu?

  6. H&R Răspunde

    Propun ca după fiecare locomotivă să atașeze un vagon de PSI. 🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.