Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO. Poliția s-a sesizat din oficiu! Tinerii ce au batjocorit și aruncat o femeie a străzii, căutați

Poliția s-a sesizat din oficiu în cazul femeii fără adăpost ce a fost batjocorită și aruncată pe jos de un grup de tineri.

Tinerii sunt căutați de polițiști, urmează să fie identificați și pedepsiți conform legii.

„Se efectuează verificări în cauză, în vederea identificării persoanelor implicate în eveniment. Polițiștii sătmăreni s-au sesizat din oficiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Mihai Pașolea, pentru PortalSM

Știrea inițială:

O femeie fără adăpost din municipiul Carei, județul Satu Mare, a fost batjocorită de un grup de tineri, iar apoi a fost aruncată pe jos. Tinerii s-au legat verbal de femeie, râzând de ea și batjocurind-o, după care unul dintre ei a împins-o pe femeie la pământ.

Imaginile au fost publicate de ziarul online Opinie de Carei, scena având loc chiar în zona centrală a Careiului. Comportamentul mizerabil al tinerilor a apărut, așadar, în mediul online, urmând, cel mai probabil, ca Poliția să ia măsuri în acest caz.

Femeia le-a cerut tinerilor să o lase în pace, însă aceștia au continuat să o agreseze verbal pe femeie. În cele din urmă, unul dintre tineri a împins-o pe femeie, aceasta s-a dezechilibrat și a căzut la pământ. Niciunul dintre ceilalți tineri nu i-a sărit în ajutor, din contră, au râs de ea.

3 comentarii

  1. John Doe Răspunde

    Nu le-ar strica o noapte la racoare si vreo 2 bulane dupa ceafa.

  2. Gheorghe Răspunde

    Cel ce cântărește drept sa le dea pe măsură faptelor lor.Derbedei fără neuroni.Sa ajungă în situația femeii,sa doarmă pe străzi și sa-i lingă câinii iar derbedeii sa-i ia la șuturi pana le pornește sângele pe cur.De ce va dati la cei fara aparare mai jegurilor,puneti-va cu unii fe teapa voastra si ucideti-vă intre voi,lașilor.Animaleeee cu doua picioare.

  3. R Răspunde

    Sport national la concetateni nostri unguri dupa vorba, unde sunteti ma trompetele budapestei, civilizati lumi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.