Ultima actualizare: azi, 20:44

Naţionale

A fost găsită fata de 14 ani răpită noaptea din casă de patru bărbați mascați

Minora în vârstă de 14 ani din județul Sibiu care a fost răpită în timpul nopții de duminică spre luni din propria casă de patru bărbați mascați a fost găsită luni după amiază. Cu doar câteva ore înainte, polițiștii i-au localizat și prins pe presupușii răpitori care, însă, nu și-au recunoscut fapta și au spus că nu știu nimic despre minora răpită.

„În urmă cu câteva minute, polițiștii sibieni au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localității Vad, comuna Șercaia, județul Brașov. Minora este în acest moment condusă la sediul I.P.J. Sibiu pentru audieri în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigații Criminale Sibiu”, potrivit IPJ Sibiu.

Fata de 14 ani din Sibiu a fost răpită în timpul nopții din propria casă de patru bărbați mascați. Alerta la 112 a fost dată de părinții fetei. Ei au susținut că fata a fost răpită din casă la 3.30 dimineața de patru bărbați mascați. Părinții spun că cei patru au luat cu forța adolescenta și au urcat-o într-o mașină. Cei patru bărbați suspectați că au răpit-o au fost prinși în cursul amiezii, după ce agenții de poliție rutieră au localizat mașina dată în urmărire.

 

3 comentarii

  1. ??? Răspunde

    A fost gasita indiaca

  2. H&R Răspunde

    A fost rapita, dar cred ca si ea a vrut sa mearga…putin…

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Și acum va veni partea interesantă că dacă nu mai e virgină parcă se și întrezărește niscaiva răzbel așa ca de obicei. Că doară s-a plătit. Așa între cele două șatre. Pardon stabori. Dacă fata nu era cu băieții “răpitori” în cauză și a apărut din neant e clar că și ea a vrut să plece. Până autoritățile permit astfel de manifestări gen căsătorii între minori niciodată nu se va termina bulibășeala asta. Dar nu știu de ce mă agit că pe nimeni nu interesează asta. Absolut pe nimeni. Polițiștii vor contabiliza un punct în plus la activitate iar cauza penală se va cerceta cel puțin până fata devine majoră și dosarul face rădăcini în sertare. Și atunci e clar că nu va mai interesa pe nimeni! Vor spune hâș de aicea! Minunata țară – Romanistan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.